Studio One School of Yoga Split Zagreb Rijeka učitelji

Upoznajte naše stručnjake – učitelji na Školi za instruktore joge u Splitu, Zagrebu i Rijeci

 

Dragi ljubitelji joge,

dobrodošli na našu stranicu posvećenu svima koji žele postati instruktori ove predivne prakse. U našoj joga školi u Splitu, Zagrebu i Rijeci, ponosno predstavljamo naše učitelje koji će vas voditi kroz osnovnu i naprednu obuku od 200 i 300 sati.

Naši učitelji su strastveni u jogi i predani dijeljenju svog bogatog znanja i iskustva s vama. Želimo vam omogućiti ne samo stjecanje certifikata, već iznad svega duboko razumijevanje jogijske prakse i njezinih doborbiti za tijelo, um i dušu.

Svi naši učitelji imaju višegodišnje iskustvo u podučavanju joge i vodiči su mnogima na putu samootkrivanja kroz praksu. Njihova strast prema jogi prenosi se na sve polaznike, potičući ih na napredak i osobni rast.

Ispod možete pročitati više o svakom učitelju, njihovom iskustvu i pristupu podučavanju. Otkrijte kako će vas voditi kroz raznolike aspekte jogijske prakse, kroz nevjerojatno putovanje u jogi, pružajući vam alate za osobni i duhovni razvoj.

Zainteresirani? Kliknite ovdje kako biste saznali više o školi joge u Zagrebu, Splitu i Rijeci i pridružili se našoj zajednici joge.

Namaste!

Upoznajte naše Učitelje: