Rezervirajte svoj termin za masažu u Studiju One

Masaže refleksologija limfna drenaža Studio One Split

Masaže refleksologija limfna drenaža Studio One Split

Znate li da u našem Studiju možete dobiti jednu dugu i iscjeljujuću masažu? I ne samo to!

Valentina Grassitelli završila je jednu od najpoznatijih škola naturopatije u Italiji te će svoje znanje i iskustvo u radu s prirodnim liječenjem rado podijeliti i s vama.

Između ostalog od raznih vrsta masaže možete pronaći: sportsku masažu, originalnu limfnu drenaža po dr. Vodderu, refleksologiju te razne druge masaže.

Također provodimo naturopatske konzultacije, Bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd.

Više o Valentini pročitajte ovdje.

 

Studio One team

Facebook stranica Studio One

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.
Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

 

Masaže refleksologija limfna drenaža Studio One Split