Ayurvedsko savjetovanje – pulsna dijagnostika u Splitu 19. i 20.09.2022.

Ayurvedsko savjetovanje - pulsna dijagnostika Studio One Split

Ayurvedsko savjetovanje – pulsna dijagnostika u Splitu – Studio One 19. i 20.09.2022.

Sri Sri Ayurveda nudi cjeloviti i individualni pristup svakoj osobi kroz ayurvedska savjetovanja uz namjeru da se ukloni korjenski uzrok problema, a ne samo simptomi bolesti.

✅Ayurvedsko savjetovanje pomoći će vam da razumijete sebe i svoje tijelo iz perspektive Ayurvede – znanosti o životu.

🛑Pulsna dijagnostika (Naadi Pariksha)
Prema Ayurvedi, ako bolujemo od bolesti znači da postoji neravnoteža u Vata, Pitta i Kapha doshama – našem mentalno-fizičkom kompleksu.
Vratiti ravnotežu u naš sustav, ključ je za liječenje bilo koje bolesti!
Učinkovita Ayurvedska metoda za otkrivanje bolesti. Polaganjem prstiju na puls ruke ayurvedska savjetnica može lako otkriti neravnotežu u tijelu i preporučiti djelotvornu terapiju.

🛑Ayurvedsko savjetovanje uključuje:

• Procjenu trenutnog fizičkog i mentalnog zdravstvenog stanja
• Otkrivanje neravnoteža u tijelu
• Individualne savjete o prehrani i načinu života
• Preporuku ayurvedskih preparata za vraćanje tijela i uma u ravnotežu
• Osobne i stručne savjete o cjelovitom pristupu zdravlju

📌Ovi termini u rujnu su iznimna prilika da nam dođete na kontrolu ili pak prvi puta na savjetovanje upravo zbog toga što nam ayurvedski savjetnik nije stalno na raspolaganju.

📲Za rezervaciju termina ili upit javite se Luki na 091 1 108 108 ili Tini na 091 1556 908

📌Lokacija: Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16, 21000 Split  https://studioone.hr/lokacija/

❇️Ayurvedska savjetovanja vrši dr. Shasvin Bhoelai

Vd (Vaidya) dr. Shasvin Bhoelai rođen je od roditelja hinduista u Surinamu. Školovao se u Surinamu do diplome iz medicine. Njegov je san oduvijek bio doprinijeti zdravstvu. 2018. godine diplomirao je ayurvedsku medicinu na Sri Dharmastala Manjunateshwara College of Ayurveda i bolnici u Hassanu, pridruženom Sveučilištu zdravstvenih znanosti Rajiv Gandhi, Bangalore, Karnataka Indija. Nakon toga uspješno je završio magistarski program “Vitalnost i starenje” na Sveučilištu Leiden 2020. godine. Vlasnik je ayurvedske klinike Asamanya Ayurveda Healinga u Nizozemskoj. Također dijeli svoje znanje kao profesor na Delight Academy (Amsterdam) i AyurYoga Institute (Rotterdam). Trenutno je certificirani ayurveda konzultant u Sri Sri Tattva BV. Dr. Shasvin je radio kao student liječnik u multidisciplinarnoj bolnici S.D.M College of Ayurveda and Hospital, Hassan. Nadalje, radio je kao liječnik specijalist različitih disciplina u području ayurvede i alopatske medicine. Također je pomagao u posebnim ayurvedskim tretmanima u skladu s ayurvedskim spisima kao što su klasični Panchakarma tretmani i specijalizirani lokalni tretmani. Asistirao je na elektivnim operacijama i hitnim operacijama tijekom svog boravka u Indiji. Smatra da je važno zdravlju pojedinca pristupiti holistički, pri čemu se tegobe mogu sagledavati i rješavati cjelovitim pristupom. Znanje Ayurvede koristi u svakodnevnoj praksi s klijentima.

Veselimo se susretu sa vama ☺️
Vaš Sri Sri Ayurveda tim