Dinamična radionica Hatha joge s Ron van der Postom – nedjelja 28.4.2019. u 9.00 sati

Dinamična radionica Hatha joge s Ron van der Postom – nedjelja 28.4.2019. u 9.00 sati

Tokom ove radionice Ron će Vas povesti na istraživanje kroz Vaše tijelo i um. Vježbe koje ćemo raditi pomoći će Vam da otkrijete svoja ograničenja, naučite kako se nositi s njima i kako ih prevladati.

Naše je tijelo samo instrument pod kontrolom našeg uma- odvojit ćemo vrijeme da shvatimo što to zapravo znači.

Ron će predstaviti i svoju mapu holističke anatomije koja je odličan i cjelovit prikaz svega onoga što joga obuhvaća, te omogućava jasnije shvaćanje funkcioniranja tijela i uma.

Vježbe će biti dinamične i izazovne: istraživat ćemo mogućnosti našega tijela i poigrati se s granicama svojih fizičkih mogućnosti. Uvijek pažljivo i s poštovanjem prema tijelu. Izazov je u tome da se igramo, a ne da postignemo neku završnu pozu.

Razgovarat ćemo o logici, efektu i svrsi vježbanja joge, uzrocima koji stoje iza naših ograničenja, kako prevladati te prepreke i o razlozima koji stoje iza načina na koji vježbamo: postoji savršena teorija temeljena na praksi velikih jogija.

Tokom cijele radionice bit će vremena i prilike za pitanja. Ron voli interakciju.

Ova će radionica biti izazovna i za one koji već dulje prakticiraju jogu i traže nešto vise. Za one koje zanima kakva znanja stoje iza asana i što je to zapravo joga.

U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema konzultirajte se s liječnikom za savjet.

Program radionice:

9.00-10.30 asane, pranayama i meditacija
10.30-12.00 interaktivna diskusija

U interaktivnoj diskusiji sva pitanja su dobrodošla, ukoliko imate neki problem Ron će Vam objasniti logiku zbog koje je on nastao i savjetovati kako ga ublažiti ili otkloniti.

Objasnit će zašto je korisno vježbati jogu i kakvo znanje i principi stoje iza asana i odgovoriti na još mnoga druga pitanja.

Radionica je prikladna i za početnike i za one koji traže više u jogi; za sve vas koji želite zdraviji, sretniji i ispunjeniji život sa svrhom. Više informacija o Ronu i njegovom radu možete pogledati OVDJE

 

O Ronu:

Ron je svoj život posvetio jogi.  Bavi se jogom, kako sam kaže 24 sata svih 7 dana u tjednu. Joga je za njega način života.

1996 godine, po naputku svog Gurua, osnovao je edukacijski sustav joge i započeo s obukom učitelja joge.  Danas, osim u 2 grada u Nizozemskoj ima podružnice i u Francuskoj i Surinamu, a nadamo se uskoro i na našim prostorima.

Napomena: Ron Van Der Post ima retreat na otoku Ižu od 1. do 5. svibnja 2019. na koji se još uvijek stignete prijaviti!

 


MJESTO RADIONICE : Studio One
KADA : nedjelja, 28. travnja 2019.
VRIJEME: 09:00-12:00
CIJENA: 200 kuna

 


Prijave primamo na:
ana.mikac.ana@gmail.com / 0953886048

 

Dinamična radionica Hatha joge s Ron van der Postom – nedjelja 28.4.2019. u 9.00 sati