Elementiziraj se – Renew your Body and Soul 10.8.2018.

Elementiziraj se - Renew your Body and Soul

Elementiziraj se – Renew your Body and Soul

S oduševljenjem vam najavljujemo ciklus radionica RENEW YOUR BODY AND SOUL (vježbe 5 elemenata). Pridružite nam se na putovanju u sebi kroz elemente: Drvo – Vatra – Zemlja – Metal – Voda.

Prva radionica posvećena elementu vatre će se održati u petak 10. kolovoza 2018. u Splitu s početkom u 18:00, na adresi Studio One, Ulica Gradiščanskih Hrvata 16, Split.

Radionicu organiziraju i vode Tamara Pejić i Sonja Šegvić.

Na ovoj radionici radit ćemo na osnaživanju i čišćenju, kako fizičkih organa, tipičnih za ovo razdoblje, tako i na emocionalnom aspektu. Kroz različite tehnike usvojit ćete praktična znanja koja ćete moći primijeniti u svakodnevnom životu. Na ovom putovanju će nam se pridružiti i terapijska zdjela čiji će vas zvukovi okupati na svim razinama. Otvorimo zajedno vrata elementu vatre u nama koji nam nudi razvoj potencijala i životnu radost. Priuštimo sebi dubinsku masažu iznutra.

Radionica traje oko 3 sata s kratkom pauzom sa sljedećim programom:

– 17:30 – 18:00 dolazak i osvježenje za dobrodošlicu te kratko uvodno predavanje
– 18:00 – 19:30 Tao vježbe, joga asane za element vatre i Tao meditacija
– 19:30 – 19:45 kratka pauza
– 19:45 – 21:00 Chi vježbe, meditacija i čišćenje zvučnom zdjelom

Program se temelji na sveobuhvatnom znanju koje uključuje fizičke vježbe, mantre, mudre i rad sa zvukom.

Broj sudionika je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Kontakt broj: 0998113746 (Sonja)
Preporučena donacija: 200 kn.

Na radionici mogu sudjelovati svi, od djece, do ljudi starije životne dobi, od početnika, do naprednih jogija. Piće za osvježenje će biti osigurano. Poželjno je odjenuti laganu pamučnu odjeću.

O voditeljicama:

Sonja Šegvić, višegodišnja praktikantica joge koja ima certifikat Yoga Sadhana Seva Trust-a iz Mumbai, Indije, koju je stekla pohađanjem International Hatha Yoga Teacher Training Course-a, u organizaciji Studija One. Također, Sonja je i certificirana instruktorica joge i pilatesa osposobljena certificiranim programom od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u školi Magistra.

Tamara Pejić, višegodišnja praktikantica joge, zadnje četiri godine inicirana u Majstorsku jogu kod učiteljice Anande Roshi. Prakticira tehnike temeljene na učenjima Michija Kushija, više poznatim pod nazivima do-in i makrobiotika, a uči ih kod jednog od njegovih učenika

Studio One home page

Facebook stranica Studio One

Elementiziraj se – Renew your Body and Soul