GONG zvučna KUPKA PUNOG MJESECA – nedjelja 3. prosinca u 18h

GONG zvučna KUPKA relax
Udruga GONG grupa Hrvatska objavljuje:
 
Poštovani i dragi prijatelji gonga!!!…..Eto, stigao nam PUNI MJESEC koji utječe na kozmičke promjene i energije, a ista može potaknuti velike pozitivne promjene i u Vašem životu… Djelovanje tih snažnih kozmičkih energija događa se upravo u vrijeme našeg gong susreta u nedjelju, 3. prosinca 2017. godine.
Sve što se događa u našem tijelu, umu i duhu će biti pojačano. Zbog tog energetskog i osjećajnog naboja ovaj gong susret daje mogućnost ostvarenja Vaše POZITIVNE NAMJERE koju možete usmjerite prema sebi…, za ravnotežu i boljitak na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj razini.. ili Vašim bližnjima… ili važnim osobama u Vašem životu..te na razini Duše.. jer Puni mjesec je vrijeme pozitivnih prilika!!!
 
Feng Shui nas uči kako da svoj život obogatimo korištenjem energije punog mjeseca (dva dana prije i dva dana poslije).
  1. Suzdržite se od svađe i ljutnje
  2. Imajte pozitivne misli. Nemojte dozvoliti da budete negativni u bilo kojem pogledu.Svi znamo da bismo trebali razmišljati pozitivno što je više moguće, ali za vrijeme punog mjeseca ovo je posebno važno. 
  3. Osjetite zahvalnost za sve što imate..Osjetite zahvalnost za sve što jeste i što ćete biti.
  4. Meditirajte, jer meditacije u to vrijeme  stvaraju mir,svjesnost i tišinu..Jednostavno to postižemo i kroz gong meditaciju.
Budući da je moć punog mjesec uz vas, pošaljite pozitivnu energiju i dobre misli obitelji, prijateljima, kolegama… Možete poslati  energiju mira tamo gdje je najpotrebnija, bilo gdje u svijetu!!!
Ne možemo promijeniti druge, ali možemo širiti dobro i tako utjecati na svijet i sebe. Stoga, nemojte misliti kako je nemoguće nešto promijeniti. 
 
VI BUDITE TA PROMJENA KOJA ĆE OVOM SVIJETU POKLONITI DAŠAK DOBROTE I POZITIVNE ENERGIJE!!!BUDIMO još jednom ZAJEDNO !!!

 
DATUM I VRIJEME       3.12. Nedjelja samo u 18 h
DVORANA            STUDIO ONE, Gradišćanskih hrvata 16 
 
 
PRIJAVITI SE možete isključivo na:
e-mail: milleny@net.hr  
mob: 091 300 4025
mob. 091 91 99 435
 
MOLIM VAŠE PRIJAVE ČIM PRIJE, najkasnije do ČETVRTKA  30. 11.,
ODNOSNO DO POPUNJENA MJESTA!!!
 

OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK SLUŽBENOJ MEDICINI

MOLIM sve koji prvi put dolaze na susret, da u prijavi UPIŠU i svoj broj mobitela, radi moguće potrebnog kontakta.  Zagrljaj-Vaša Milena

Napomena:  SAMO AKO BUDE PREVIŠE PRIJAVLJENIH-POSTOJI MOGUĆNOST ZA DVIJE GONG KUPKE.