GONG zvučna KUPKA relax MOĆ SRCA – Opraštanje sebi

GONG zvučna KUPKA relax MOĆ SRCA - Opraštanje sebi

Dragi prijatelji gonga i srca!!!

U jednom pozivu za gong susret sam  citirala Sarah Ban BREATHNACH iz njene knjige SITNE RADOSTI… MISLI KOJE ODABEREMO MISLITI SU BOJE KOJIMA OSLIKAVAMO PLATNO NAŠEG ŽIVOTA.!!!

Tad sam i dodala… ZATO JE LIJEPO UVJEK IMATI LIJEPE MISLI ZA SEBE, DRUGE, SVIJET!!!

Životne situacije ponekad ne dozvole oslikavanje platna našeg života toplim, veselim, skladnim bojama, ali i to je dio naše ukupnosti bivanja.

Zamjeranja, ljutnje, pamćenja onog što nas ne raduje u svemu tome GURNEMO pod tepih, vjerujući poput malog djeteta… NE VIDI SE… NE POSTOJI… NITKO NE ZNA…

ALI, ZNAŠ TI…!!!  Oslobodimo se…!!!  NAPRAVIMO prvi korak..!!! OPROSTIMO SEBI.!!! OPROSTI SEBI ŠTO SI UČINILA…UČINIO ili NISI UČINILA… UČINIO  A MOGLI SMO.!!!

Netko reče… Ako ne voliš sebe, ne možeš voljeti ni druge. Tako je i sa opraštanjem. AKO OPROSTIŠ SEBI, MOĆI ĆEŠ OPROSTITI I DRUGIMA.!!!

OPRAŠTANJEM SE RJEŠAVAMO TERETA PROŠLOSTI I DAJEMO SVOJOJ DUŠI MOGUĆNOST DA ZABLISTA!!! Osjetimo sklad i mir u sebi i oko sebe!!!

IMAMO TU  MOĆ SRCA ZA OTPUŠTANJEM  NEPOTREBNIH ZAPISA!!!

UZ  PJESMU GONGOVU, OSJETIMO NJEŽNO BIT SVOG POSTOJANJA. OTVORIMO SRCE ZA  LJUBAV !!!

Trebate samo željeti, odlučiti i ponovo doći ! Dobrodošli ste svi! Radujem se beskrajno, jer vidjeti Vas je radost!!!   S ljubavlju-Vaša Milena !

  
DATUM i VRIJEME ………12.studenog,NEDJELJA……..

PRVI termin…………………..17 i 30 h……….trajanje 1,30h 

DRUGI termin………………..19 i 30 h……….trajanje 1,30h

ADRESA………………………Studio ONE Gradišćanskih Hrvata 16

POTREBNO PONJETI……PREKRIVAČ ili vreću za spavanje i čarapice, ILI ŠTO JOŠ ŽELITE da Vam bude udobnije !!!   

                                                                

VAŠE OBAVEZNE PRIJAVE MOLIMO ČIM PRIJE, a najkasnije do četvrtka, 9.11.,ODNOSNO, DO POPUNJENJA grupe, na mail milleny@net.hr …..ili na br.mob. 091  300 4025 ili na moj NOVI PRIČUVNI br. 091 91 99 435 RADI ORGANIZACIJE. Hvala!!!

Vjerujem da se grupa brzo popunjava i za ovaj susret..

MOLIM, ako dolazite PRVI PUT –  pri prijavi uz ime i prezime upišite i SVOJ BROJ MOBITELA.

 

I OVO JE  JOŠ JEDNA PRILIKA, da događaj podarite sebi, ili ..dragom prijatelju, prijateljici…,nekom koga volite… Susret  je to uz gongovu pjesmu i predah u čarima naših trenutaka…TAKO ŠIRITE KRUG PRIJATELJA GONGA..!      
VAŠE PRIJAVE OMOGUĆUJU SUSRET. VJERUJEM U VAS.!!! – Vaša Milena                                                        ;                                                                     

ŠTO JE GONG ZVUČNA KUPKA?

Svaki naš dio, od stanice preko organa do cijelog tijela, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira.
Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi.
Holistički zvuk gongova i drugih holističkih i rezonantnih instrumenata koji se upotrebljavaju pri gong zvučnoj kupki(tibetanske i kristalne zdjele, kallimbo, Neptunova školjka, shruti, tingše, Rain box, Ocean box, mobili koshi i shanti….), podržavaju to stanje.
GONG zvučna KUPKA je oblik meditac i je u ležećem položaju.
Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU. Snaga i moć namjere je najučinkovitija u izmijenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.
Osoba ima osjećaj, kako holi s tički zvuk i vibracije gongova, kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju, brišu.. U tijelo se ulijeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.
U gong zvučnuj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

GONG JE GLOBALNI I UNIVERZALNI INSTRUMENT.

Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um, regeneriraju stanice tijela… Osjećamo kao da smo spavali nekoliko sati.

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i ćulo, svaki atom našeg bića i n a&sc aron; eg postojanja. Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka. Gong nas odvodi u osjećaj beztjelsnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Naš se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK.U meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralosti.

Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom

-probija tjelesne i duševne blokade;
-obnavlja stanice tijela;
-smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
-osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
– povećava radost i samopuzdanje;
-oslobađa od stresa i strahova;
-uoblažava i preobražava stanja bolesti;
-ročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.

OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ,SLUŽBENOJ MEDICINI !!!