GONG zvučna KUPKA relax MOĆ SRCA-OTPUŠTANJE 15.10. u 18:30h

GONG zvučna KUPKA relax

GONG zvučna KUPKA relax MOĆ SRCA-OTPUŠTANJE

Udruga GONG grupa Hrvatska objavljuje:

GONG zvučna KUPKA relax MOĆ SRCA-OTPUŠTANJE nedjelja15.studenog SAMO u 18 i 30 h

Dragi prijatelji gonga i srca,!!!

Jesenski dani donose nam toliko promjena.Doživljavamo ih, osjećamo oko nas i u nama.U čovjeku kao i u prirodi jesen je vrijeme promjena,vrijeme transformacije.
Slike razigranih boja jeseni u krošnjama,na grmovima,u bojama jesenskog cvijeća,potaknu našu maštu u toj posebnosti..Ples otpalog lišća na vjetru pobudi na trenutke radost neobičnosti..Pokrene se tu i tamo i poneka sjeta koju osjetimo u trenucima tišine..Ponekad osjetimo potrebu za mirom oko sebe i u sebi ..
Nerazdvojni smo dio prirode koja se priprema za jesensko-zimski mir..,mir…Tada,U TOM MIRU OSJETIMO SEBE.!!!
IMAMO MOĆ SRCA ZA OTPUŠTANJE NEPOTREBNIH TRAGOVA I ZAPISA.OTPUŠTANJE NAS VODI DO MOĆI OPRAŠTANJA .VODI NAS DO TOG POTREBNOG MIRA.
UZ GONGOVU PJESMU OSJETIMO NJEŽNO BIT SVOG POSTOJANJA.OTVORIMO SRCE ZA JEDNOSTAVNO BITI!!!

KROZ VAŠU NAMJERU,POHRANITE JOŠ JEDNOM,i ovaj put, NOVE ZAPISE U STANIČNO sjećanje,ZAPISE VAŠE ŽELJE za sebe,druge !!!

Trebate samo željeti, odlučiti i ponovo doći ! Dobrodošli ste svi!.Radujem se beskrajno,jer vidjeti Vas je radost.!!! S ljubavlju-Vaša Milena !

DATUM i VRIJEME———15 listopada,..NEDJELJA……..SAMO u 18 i 30…trajanj e 1,30h
ADRESA………………………Studio ONE Gradišćanskih hrvata 16
POTREBNO PONJETI…..,PREKRIVAĆ ili vreću za spavanje i čarapice,ILI ŠTO JOŠ ŽELITE da Vam bude udobnije .!!!

VAŠE OBAVEZNE PRIJAVE MOLIMO ČIM PRIJE a najkasnije do četvrtka,12.10..do 17h,ODNOSNO, DO POPUNJENJA grupe,na OVAJ mail…..ili na br.mob.091 300 4025- ili na moj NOVI PRIČUVNI br. 091 91 99 435 RADI ORGANIZACIJE .Hvala
Vjerujem da se grupa brzo popunjava i za ovaj susret..
MOLIM ,ako dolazite PRVI PUT – pri prijavi uz ime i prezime upišite i SVOJ BR.MOBITELA.

I OVO JE JOŠ JEDNA PRILIKA ,da događaj podarite sebi, ili ..dragom prijatelju,prijateljici…,nekom koga volite…susret uz gongovu pjesmu i predah u čarima naših trenutaka…TAKO ŠIRITE KRUG PRIJATELJA GONGA..!
VAŠE PRIJAVE OMOGUĆUJU SUSRET. VJERUJEM U VAS.!!!-Vaša Milena & ;nbs p;

ŠTO JE GONG ZVUČNA KUPKA?
Svaki naš dio,od st an ice preko organa do cijelog tijela,ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira.
Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi.
Holistički zvuk gongova i drugih holističkih i rezonantnih instrumenata koji se upotrebljavaju pri gong zvučnoj kupki(tibetanske i k ristalne zdjele,k allimbo,Neptunova školjka,shruti,tingše,Rain box,Ocea n box,mobili koshi i shanti….),podržavaju to stanje.
GONG zvučna KUPKA je oblik meditac i je u ležećem položaju.
Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU.Snaga i moć namjere je najućinkovitija u izmjenjenim stanjima svijesti.To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.
Osoba ima osjećaj,kako holi s tički zvuk i vibracije gon g ova,kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova,odnose strahove,energetske blokade,a traume i bolesti se ublažavaju,brišu.. U tijelo se uljeva samopouzdanje,mir i univerzalna ljubav.
U gong zvučnuj kupki mogu učestvovati svi,nebitno o godinama,jeziku komunikacije,religiji,boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.
GONG JE GLOBALNI I UNIVERZALNI INSTRUMENT.
Tijekom gong kupke-meditacije,umiruje se um, regeneriraju stanice tijela..Osjećamo kao da smo spavali nekoliko sati.

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i ćulo, svaki atom našeg bića i n a&s caro n;eg postojanja. Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osje ćaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka. Gong nas odvodi u osjećaj beztjelsnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Naš se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi rege neracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanj e ne utralosti.

Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom

-probija tjelesne i duševne blokade;
-obnavlja stanice tijela;
-smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
-osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
– povećava radost i samopuzdanje;
-oslobađa od stresa i strahova;
-uoblažava i preobražava stanja bolesti;
-ročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.
OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ,SLUŽBENOJ MEDICINI !!!