GONG zvučna KUPKA relax- “MOJA DOBROBIT- LJEPŠA STVARNOST”

GONG zvučna KUPKA relax

GONG zvučna KUPKA relax

AKO ODABEREMO STVARATI LJEPU STVARNOST, ENERGIJA NAS SLIJEDI, A ISTOVREMENO I VODI NAJBOLJIM PUTEM…

Pozitivnim mislima ćemo oblikovati LJEPOTU svakodnevnice i cijelog života.

Dobre misli donose promjene u shvaćanju i djelovanju, ULJEPŠAJMO SVOJU STVARNOST..

POHRANITE NOVE ZAPISE U STANIČNO SJEĆANJE….zapise zdravlja, ljubavi, radosti, ostvarenja, suosjećanja, blagosti, mira i ispunjenja…kroz VAŠU NAMJERU..

**VAŽNO**………NAUČITI ćemo VJEŽBU BRISANJA nepotrebnih, opterećujućih misli, dajući prostor za kreiranje novih…..

DATUM i VRIJEME: 02.04. (nedjelja) u 18 i 30h (trajanje- 1h i 30 min)

GDJE: Studio ONE..Gradišćanskih hrvata 16

PONJETI: PREKRIVAČ ili vreću za spavanje te ČARAPICE…po Vašoj želji još što želite..jastučić i sl.

VAŠE PRIJAVE MOLIMO ČIM PRIJE a najkasnije do četvrtka,30.ožujka,…odnosno DO POPUNJENJA grupe,na e-mail: milleny@net.hr ili na br.mob.091 300 40 25- Milena, RADI ORGANIZACIJE .

PRILIKA JE da događaj podarite sebi, ili ..dragom prijatelju,prijateljici…,nekom koga volite…susret uz gongovu pjesmu i predah u čarima naših trenutaka…TAKO ŠIRITE KRUG PRIJATELJA GONGA..!

S ljubavlju,

Vaša Milena

Studio One tim

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.
Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

U Studiju danas održavamo redovite i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd).
Svi naši instruktori su educirani i posjeduju certificirane diplome različitih škola i fakulteta.
Svaki dan smo tu za vas u Studiju One s 3-4 različite grupe u kojima možete prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu jogu te Vinyasa jogu. Također možete vježbati i klasični pilates, a upisom u naš Studio možete dolaziti na sve programe koji su u programu Studija (joga i pilates).

Vrata Studija One su uvijek otvorena za vas i bilo bi nam veliko zadovoljstvo podijeliti s vama našu ljubav i strast prema vježbanju, prema jogi i pilatesu. I u konačnici ljubav i strast prema samom životu.

Vidimo se u Studiju One!