Gong zvučna kupka RELAX – ZDRAVLJE – SLOBODA – SREĆA – OSOBNA NAMJERA

Gong zvučna kupka RELAX – ZDRAVLJE – SLOBODA – SREĆA – OSOBNA NAMJERA

 

Udruga GONG grupa Hrvatska objavljuje:

GONG zvučna KUPKA relax- Moje Molitve – nedjelja 13.5.2018.  u 19 h

Pozivam Vas, dragi prijatelji srca i gonga, na još jednu razigranu, vibracijski uvijek posebnu gongovu pjesmu. Kao i uvijek RADUJEM SE SUSRETU !

Naša svjesnost, zvuk i vibracije gongova,aktivnost je i doživljaj koji nas vodi u unutarnje prostore srca. Dolazimo u kontakt sa energijama u nama i/ili izvan nas. Time postoji mogućnost transformacije energija koje nas na bilo koji način sputavaju u životnom napredovanju u one koje nas vode do ZDRAVLJA, SREĆE, SLOBODE !
“LJUDI u svojoj punoći zdravlja su poput GONGA. Holistički tonovi našeg tijela, emocija, uma, duha su u suradnji i skladu i rezultiraju sretnim, zdravim životom.
Reproduktivne stanice tijela funkcioniraju punom intinutivnom snagom i mi osjećamo sreću unutrašnjeg mira. Kada se ova ravnoteža izgubi,tijelo ne funkcionira punom zdravom snagom i umjesto sreće i mira osjećamo tjeskobe, strahove, nemir, bol…
Gong je najveći proizvođać rezonantnih tonova i najveći znan instrument koji utječe na naše zdravlje,fizičko,emocionalno,mentalno,duhovno..” – Don Conreaux-gongmaster

Dobrodošli! Veselim se još jednom uzbudljivom putovanju sa vama uz gongovu pjesmu
HVALA VAM OD SRCA I OVAJ PUT!!!ZBOG VAS SAM TU!!!-! Vaša Milena

DATUM I VRIJEME: 13.5., nedjelja u 19 h
DVORANA: Studio ONE Gradišćanskih Hrvata 16, 21 000 SPLIT

MOLIM VAŠE PRIJAVE ČIM PRIJE, a najkasnije do ČETVRTKA 24.3., ODNOSNO DO POPUNJENA MJESTA!!!

PRIJAVITI SE možete isključivo na:

mail: milleny@net.hr

mob: 091 300 4025

MOLIM sve koji prvi put dolaze na susret, da u prijavi UPIŠU i svoj broj mobitela (radi moguće potrebnog kontakta). 

 

O Gong kupki

 

Svaki naš dio,od stanice preko organa, do cijelog tijela, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira. Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi. Holističko zvuk gongova Pluton, Jupiter, Mjesec sidreal, Wind gong, pjevaju i kristalne i tibetanske pjevajuće zdjele, kalimbo, shruti, neptunova školjka, mobili-koshi i shanti, ocean box, rain box …,podržavaju to stanje.

GONG zvučna KUPKA je oblik meditacije u ležećem položaju.
Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU. Snaga i moć namjere je najučinkovitija u izmijenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.
Osoba ima osjećaj, kako holistički zvuk i vibracije gongova, kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju. U tijelo se uljeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.
U gong zvučnuj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

Gong je globalni i univerzalni instrument. 


Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um, regeneriraju stanice tijela.. Osjećam o kao da smo spavali nekoliko sati.

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i čulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja.
Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka . Gong nas odvodi u osjeća j beztje lsnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Na&a mp;scaron ; se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralnosti.
Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:

  • probija tjelesne i duševne blokade;
  • obnavlja stanice tijela;
  • smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
  • osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
  •  povećava radost i samopuzdanje;
  • oslobađa od stresa i strahova;
  • uoblažava i preobražava stanja bolesti;
  • pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.

OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ,SLUŽBENOJ MEDICINI !!!

AKO VIŠE NE ŽELITE PRIMATI OBAVJESTI,MOLIM,POŠALJITE SVOJU NAMJERU!! !