GONG zvučna KUPKA SUPER MJESECA

Predblagdanska GONG zvučna kupka

Udruga GONG grupa Hrvatska objavljuje:

Posebna GONG zvučna KUPKA SUPER MJESECA Nedjelja 28.1.SAMO U 18h

Poštovani i dragi prijatelji gonga…Evo još jednog posebnog kozmičkog događanja.., STIŽE nam SUPER MJESEC. Bio je on na nebu i 1.siječnja. Kada se on pojavljuje dva puta u istom mjesecu,zovu ga još i PLAVI MJESEC. U isto vrijeme poseban događaj će biti i POMRČINA Mjeseca.

SUPER MJESEC je inače tad za 14 000 km bliže Zemlji. Vjerujem da imate spoznaje, da će tad biti 14 posto veći i 30 posto sjajniji na nebu. U isto vrijeme p o s e b a n  događaj će biti tad i POMRČINA Mjeseca.

Feng Shui nas uči,kako da svoj život obogatimo korištenjem energije punog mjeseca………tj. (dva dana prije i dva dana poslije).

 1. Suzdržite se od svađe i ljutnje
 2. Imajte pozitivne misli. Nemojte dozvoliti da budete negativni u bilo kojem pogledu. Svi znamo da bismo trebali razmišljati pozitivno što je više moguće, ali za vrijeme punog mjeseca ovo je posebno važno.
 3.  Osjetite zahvalnost za sve što imate. Osjetite zahvalnost za sve što jeste i što ćete biti.
 4.  Meditirajte, jer meditacije u to vrijeme  stvaraju mir, svjesnost i tišinu. Jednostavno to postižemo i kroz gong meditaciju.

Super Mjesec utječe na kozmičke promjene i stvara živi prasak kozmičke energije koja pokreće vrlo aktivnu entuzijastičnu energiju, a ista može potaknuti velike pozitivne promjene u Vasem životu. Djelovanje tih snažnih kozmičkih energija događa se upravo u vrijeme našeg GONG  susreta u nedjelju …(dva dana prije ). Sve što se događa u našem tijelu, umu i duhu će biti pojačano. Zbog tog energetskog i osjećajnog naboja ovaj gong susret daje mogućnost ostvarenja Vaše POZITIVNE NAMJERE koju možete usmjerite prema sebi…,za ravnotežu i boljitak na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj razini….ili, Vašim bližnjima….ili, za Vas važnim osobama….,te na razini Duše..jer Puni mjesec je vrijeme pozitivnih prilika!!!

Možete poslati energiju mira tamo gdje je najpotrebnija, bilo gdje u svijetu!!!

Ne možemo promijeniti druge, ali možemo širiti dobro i tako utjecati na svijet i sebe. Stoga, nemojte misliti kako je nemoguće nešto promijeniti. VI BUDITE TA PROMJENA KOJA ĆE OVOM SVIJETU POKLONITI DAŠAK DOBROTE I POZITIVNE ENERGIJE!!! BUDIMO još jednom ZAJEDNO !!!

DATUM I VRIJEME: 28.1..Nedjelja samo u 18 h
DVORANA: Studio ONE Gradišćanskih Hrvata 16, 21 000 SPLIT

MOLIM VAŠE PRIJAVE ČIM PRIJE, a najkasnije do ČETVRTKA, 25.1., ODNOSNO DO POPUNJENA MJESTA!!!

PRIJAVITI SE možete isključivo na:

mail: milleny@net.hr

mob: 091 300 4025

MOLIM sve koji prvi put dolaze na susret, da u prijavi UPIŠU i svoj broj mobitela (radi moguće potrebnog kontakta). 

Zagrljaj-Vaša Milena

N A P O M E N A:  AKO BUDE PREVIŠE PRIJAVLJENIH POSTOJI MOGUĆNOST ZA DVIJE GONG KUPKE. Tada vas kontaktiram.

O GONG KUPKI

Svaki naš dio,od stanice preko organa, do cijelog tijela, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira. Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi. Holističko zvuk gongova Pluton, Jupiter, Mjesec sidreal, Wind gong, pjevaju i kristalne i tibetanske pjevajuće zdjele, kalimbo, shruti, neptunova školjka, mobili-koshi i shanti, ocean box, rain box …,podržavaju to stanje.

GONG zvučna KUPKA je oblik meditacije u ležećem položaju.
Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU. Snaga i moć namjere je najučinkovitija u izmijenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.
Osoba ima osjećaj, kako holistički zvuk i vibracije gongova, kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju. U tijelo se uljeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.
U gong zvučnuj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

 

GONG JE GLOBALNI I UNIVERZALNI INSTRUMENT.


Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um, regeneriraju stanice tijela.. Osjećam o kao da smo spavali nekoliko sati.

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i čulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja.
Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka . Gong nas odvodi u osjeća j beztje lsnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Na&a mp;scaron ; se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralnosti.
Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:

 • probija tjelesne i duševne blokade;
 • obnavlja stanice tijela;
 • smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
 • osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
 •  povećava radost i samopuzdanje;
 • oslobađa od stresa i strahova;
 • uoblažava i preobražava stanja bolesti;
 • pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.

OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ,SLUŽBENOJ MEDICINI !!!

AKO VIŠE NE ŽELITE PRIMATI OBAVJESTI,MOLIM,POŠALJITE SVOJU NAMJERU!! !