Gong zvučna kupka RELAX – moja sloboda

Udruga GONG grupa Hrvatska objavljuje:

GONG zvučna KUPKA relax- Moja SLOBODA – nedjelja 4.3.2018.  u 18 h

Osjetiti pravu SLOBODU znači, DOPUSTITI energiji naše Duše da nas vodi jer….. DUŠA JE NAŠE UNUTARNJE SUNCE KOJE RASTAPA SVE NEGATIVNO:

 • OSLOBAĐA NAŠE SJEĆANJE;
 • ČISTI UM I TIJELO;
 • SJAJI KROZ SVAKU NAŠU STANICU;
 • ZRAČI LJUBAV I LJEPOTU;
 • A MI OSJEĆAMO S L O B O D U.!!!

Vaša NAMJERA neka je SLOBODA, znajući …….da SAMO  mi ljudi imamo SLOBODNU VOLJU koju možemo koristiti za kreiranje svog života pa tako i za svoju SLOBODU ŽIVLJENJA.Namjeru svoju usmjerite za sebe ili…,pošaljite kome i gdje želite,…jer Vaša namjera je snažna vibracija koja se nezaustavljivo širi do u beskraj!Učinimo to!!!  BUDIMO ponovo ZAJEDNO u zagrljajju posebnosti našeg susreta koju nam podaruje i djelovanje energije PUNOG MJESECA koja još traje i pri našem susretu !!!

DATUM I VRIJEME: 4.3., Nedjelja samo u 18 h
DVORANA: Studio ONE Gradišćanskih Hrvata 16, 21 000 SPLIT

MOLIM VAŠE PRIJAVE ČIM PRIJE, a najkasnije do ČETVRTKA,1.3., ODNOSNO DO POPUNJENA MJESTA!!!

PRIJAVITI SE možete isključivo na:

mail: milleny@net.hr

mob: 091 300 4025

MOLIM sve koji prvi put dolaze na susret, da u prijavi UPIŠU i svoj broj mobitela (radi moguće potrebnog kontakta). 

Predblagdanska GONG zvučna kupka

O Gong kupki

Svaki naš dio,od stanice preko organa, do cijelog tijela, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira. Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi. Holističko zvuk gongova Pluton, Jupiter, Mjesec sidreal, Wind gong, pjevaju i kristalne i tibetanske pjevajuće zdjele, kalimbo, shruti, neptunova školjka, mobili-koshi i shanti, ocean box, rain box …,podržavaju to stanje.

GONG zvučna KUPKA je oblik meditacije u ležećem položaju.
Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU. Snaga i moć namjere je najučinkovitija u izmijenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.
Osoba ima osjećaj, kako holistički zvuk i vibracije gongova, kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju. U tijelo se uljeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.
U gong zvučnuj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

Gong je globalni i univerzalni instrument. 


Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um, regeneriraju stanice tijela.. Osjećam o kao da smo spavali nekoliko sati.

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i čulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja.
Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka . Gong nas odvodi u osjeća j beztje lsnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Na&a mp;scaron ; se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralnosti.
Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:

 • probija tjelesne i duševne blokade;
 • obnavlja stanice tijela;
 • smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
 • osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
 •  povećava radost i samopuzdanje;
 • oslobađa od stresa i strahova;
 • uoblažava i preobražava stanja bolesti;
 • pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.

OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ,SLUŽBENOJ MEDICINI !!!

AKO VIŠE NE ŽELITE PRIMATI OBAVJESTI,MOLIM,POŠALJITE SVOJU NAMJERU!! !