Joga škola joga učitelj u Zagrebu Hatha Yoga Teacher Training Course Zagreb

POSTANITE I VI JOGA UČITELJ !

Voliš jogu, želiš produbiti svoje znanje i praksu? Želite podijeliti svoje iskustvo i znanje sa drugima? Postanite i Vi joga učitelj!

Škola za joga učitelje “Hatha Yoga Teacher Training Course” počinje u petak, 3.11.2017. godine u 19 sati. Teorijska i praktična nastava održava se u “Šarenom Studiju” u Palmotićevoj ulici 22, 10000 Zagreb (kod kluba Sax).

Nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registriran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije. Institut je registriran od Republike Indije s registracijskim brojem 27571 E – Mumbai.

UPISI SU U TIJEKU!

Za postupak upisa i detaljnije informacije o programu i cijeni, javite se na:

e-mail:         info@studioone.hr

mob:           098 771 026.

Studio One team

Facebook stranica Studio One

O ŠKOLI

Ovo je prva škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije. Školu je pokrenuo učitelj hatha i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija.

Program se održava tijekom vikenda, u trajanju od oko godine dana, ali i preko tjedna dok u Hrvatskoj boravi. Tijekom nastave pridružit će nam se i gost-učitelji ne samo iz Hrvatske nego i svjetski priznati stručnjaci, koji prezentiraju različite stilove joge.

Teoretski dio nastave održava Sri Rajeshji (i praktični kada je u Hrvatskoj), dok praktični dio nastave tijekom godine održava voditelj joga škole i dugogodišnji joga učitelj iz Studija One mr. sc. Damir Božinović.

Nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registriran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije. Yoga institut je registriran od Republike Indije, REGISTRACIJSKI BROJ 27571 E – Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija. Sri Rajeshji je osnovao joga institut na poticaj svojih učitelja Swamija Satyanande i Swamija Niranjananande.

Joga škola joga učitelj u Zagrebu Hatha Yoga Teacher Training Course Zagreb