,

Upiši jogu u Omišu!

Dvorana Ribnjak Yoga Stu

Upiši jogu u Omišu!

U Omišu uspješno organiziramo satove joge još od 2016.godine. Upisati se možete tijekom cijele godine. Novi polaznici se mogu priključiti bilo kada jer ima mjesta u grupama.

Satovi joge se održavaju u dvorani Ribnjak.

Termini su ponedjeljkom i srijedom od 18:00 sati.

Cijena iznosi 40€ mjesečno.

Grupe vode naši instruktori Andrijana, Jelena i Damir.

 

Zašto vježbati jogu?

Postoji mnogo razloga zašto biste trebali razmotriti uključivanje joge u svoju rutinu vježbanja. Ovdje su neki od najčešćih razloga:

  • Smanjenje stresa: joga može pomoći u smanjenju stresa i tjeskobe kroz kombinaciju vježbi disanja, meditacije i tjelesnih položaja.
  • Poboljšanje fleksibilnosti: joga se često povezuje s poboljšanjem fleksibilnosti i raspona pokreta. Redovita praksa joge može vam pomoći u postizanju bolje pokretljivosti i povećanju fleksibilnosti.
  • Jačanje mišića: mnoge vježbe joge koriste težinu vašeg vlastitog tijela za jačanje mišića, što može pomoći u izgradnji snage i tonusa.
  • Poboljšanje držanja: praksa joge može pomoći u poboljšanju držanja i smanjenju bolova u leđima i vratu.
  • Poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja: neke vrste joge, poput ashtanga joge ili power joge, mogu pružiti kardiovaskularni trening koji poboljšava srčanu i plućnu funkciju.
  • Smanjenje boli u tijelu: joga može pomoći u smanjenju boli u tijelu, uključujući bol u leđima, zglobovima i mišićima.
  • Poboljšanje mentalnog zdravlja: joga može pomoći u smanjenju anksioznosti i depresije, poboljšanju raspoloženja i kognitivnih funkcija.

Osim toga, joga je pristupačna svima bez obzira na dob i razinu tjelesne pripremljenosti, a mogu je prakticirati i ljudi s različitim zdravstvenim stanjima. Praksa joge je društvena aktivnost, što može poboljšati socijalne veze i povećati osjećaj pripadnosti.

Ukratko, joga nudi mnoge dobrobiti za tijelo i um, te je zato vrijedno razmotriti uključivanje u svoju rutinu vježbanja.

Započnite jogu sa prvim besplatnim satom, najavite svoj dolazak →

 info@studioone.hr ili 098 771 026

Očekujemo Vas na zajedničkom vježbanju u dvorani Ribnjak u Omišu!

 

www.studioone.hr

Facebook

Instagram