Joga u Omišu – početak 03.10.2017.

Joga u Omišu u novoj dvorani

Joga Omiš Studio One

Obavještavamo vas da nakon ljetne stanke ponovo krećemo sa jogom u Omišu 03.10.2017. utorak u 18.30 sati.

Termini su isti kao i prošle godine: utorak i četvrtak u 18:30 sati. Ponovno smo u Kampu Galeb.

Prvi sat je besplatan. Možete doći i probati.

Ove godine ćemo grupu podijeliti na početničku i naprednu tijekom 10 mjeseca.

Andrijana i Žana ponovno vode grupu.

Za predbilježbu za dolazak na prvi sat dovoljno je poslati mail na ovom obrascu ili nazvati na 098 771 026

Radujemo se novom početku i ponovnom druženju:)

Studio One Tim

Facebook stranica Studio One

Joga Omiš Studio One

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.
Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

 

Joga Omiš Studio One

Učiteljice joge u Omišu: Žana i Andrijana

Žana Ujević – učiteljica joge

Rođena 30.08.1976. godine u Splitu. Po zanimanju je ekonomski tehničar. Većinu slobodnog vremena rekreativno se bavila sportom, teretanom, okušala se u aikidu, ali najvise je privlači sve vezano za boravak u prirodi kao što je trčanje, plivanje, biciklizam…
S jogom se susrela prije desetak godina i od onda je njen istinski pobornik. Pohađala je satove i radionice joge u svakodnevnom životu, Ashtange, Vinyasa flow, Zen joge, ali potpuno se pronašla baš u Hatha jogi. Joga se jednostavno uklopila u svaki aspekt njenog života i redovno je prakticira.
Završila je “International Hatha Yoga Teacher Training Course” 2016. godine pod vodstvom Sri Rajeshija, učitelja iz poznate Biharske škole joge iz Indije i Damira Božinovića, učitelja joge i magistra znanosti iz Splita, te dobila certifikat od instituta za jogu “Yoga Sadhana Seva Trust”. Hatha joga je njezina velika ljubav, istinski je osjeća na duhovnom i fizičkom nivou i uživa u svakom novom satu kako prakticirajući tako i podučavajući.
Drži satove joge u Studiju One u Splitu, Solinu (Guliver Energija) te u Omišu.

 

Adriana Gelić – učiteljica joge

Andrijana Gelić, rođena u Splitu 31.08.1977. godine. Andrijana je dizajner interijera, ali još kao dijete pokazivala je interes za sport te je neko vrijeme trenirala ritmičku gimnastiku.
S yogom se susreće prije petnaestak godina i od tada yoga postaje njena velika ljubav te sastavni dio njenog života.
Kao dugogodišnji praktikant Power i Hatha yoge odlučila je svoje iskustvo podijeliti i pomoći drugima da nađu viši stupanj svjesnosti, sreće i unutarnjeg mira.
Svoje znanje i iskustvo produbljuje na raznim radionicama te 2016. završava “International Hatha Yoga Teacher Training Course” te postaje certificirani učitelj Hatha Yoge.
“Yoga je za mene jedno veoma zanimljivo i inspirativno putovanje u ljepši, mirniji i sretniji svijet”.