KRIES – KReativno- Edukativni Studio

KRIES je kreativno- edukativni studio za “odrasle”. To je prvi studio u Splitu koji se bavi kreativnim pripovijedanjem i pisanjem bajki i priča ( za “odrasle”), dramskom pedagogijom i forum teatrom… istražujući, sijući i raskriljujući Kreativne Potencijale koji postoje u svima nama…

Avanturisti, pridružite nam se!

Naravno, slobodno sadite, širite, dijelite ovu obavijest. Upisati se možete još samo ovaj tjedan.

INFO I PRIJAVE NA:

mob: 095 9059680 

mail: jasmina.ziljak@inet.hr

KRIES - KReativno- Edukativni Studio

 

O KRIES-u

Radionice KRIES za odrasle razvijaju kreativnost, komunikacijske vještine, sposobnost pripovijedanja priča/bajki i kreativnog pisanja istih, dramsku sposobnost (improvizacije, stand-up komedija, forum teatar, poetski teatar…), socijalne vještine…u viziji buđenja sretnih, plemenitih, inovativnih, zdravih i zdravo-zaigranih pojedinaca tj.zajednice.

 

ZA KOGA?

Za sve odrasle osobe koje žele raditi na razvoju vlastite kreativnosti, usvojiti vještinu pričanja priča(storytelling), naučiti pisati ((auto)terapeutsku) priču/ bajku , razviti dramske sposobnosti, osloboditi se straha od javnog govorenja…
Za sve koji se žele družiti, igrati, učiti biti bolji ljudovi, pa igrom rasti sve do Djeteta.

Dobrodošli su gradonačelnik i zamjenici gradonačelnika, pročelnici Gradske uprave, saborski zastupnici iz Splita, ravnatelji škola i vrtića, odgojitelji, učitelji razredne i predmetne nastave, pedagoški djelatnici, profesori, (pro)dekani, (pro)rektori, Roditelji, studenti Predškolskog odgoja, Učiteljskog studija, studenti predmetne nastave, umjetnici, glumci, ravnatelji i djelatnici kazališta( posebno dobrodošli svi iz kazališta za djecu i mlade), menadžeri, turistički djelatnici, poduzetnici…

DINAMIKA RADA: radionice su tri puta mjesečno(subotom), u trajanju od 90´ (kontinuirane radionice)

BROJ POLAZNIKA PO GRUPI: max 20

MJESTO RADA: Gradski kotar Spinut, Matoševa 29

TERMINI RADA: subotom jutro od 9.30-11.00h

 

INFO I PRIJAVE :

Informacije o daljnjim terminima, članarini i sl. isključivo na 095 905 9680 ili e-mail: jasmina.ziljak@inet.hr (Jasmina Žiljak Ilinčić)
Prijave na fb profilu neće se uzimati u obzir. Broj sudionika je ograničen. Prijave su obavezne.

 

O VODITELJICI:

Jasmina Žiljak Ilinčić-storyteller, dramski pedagog- freelancer, edukator, dipl.učiteljica
s petnaestogodišnjim iskustvom održavanja stručnih i kreativnih radionica i bajkaonica za odrasle, mlade i djecu. Radila je kao glumica i voditeljica dramskih i glumačkih studija- GKM- Split ; Kazalište PlayDrama Split; Kaštelansko kazalište. Članica je HDDU, HCDO.

Završila je niz stručnih seminara i kreativnih radionica u zemlji i inozemstvu( glumačkih, dramsko-pedagoških, likovnih, lutkarskih, plesnih, psihodramu, radionice pripovijedanja, terapeutske bajke, artefiletiku…)
Održala je preko stotinu stručnih edukacija i kreativnih radionica za djecu i odrasle
( škole, Županijska stručna vijeća, stručne edukacije u organizaciji AOO, 2.Konferencija o pripovijedanju, kazališta, centri za kulturu, knjižnice, udruge, igraonice, bolnice, Dom za nezbrinutu djecu…).
Vanjska je suradnica Hrvatskog radija- Radija Split gdje uređuje i vodi emisiju „Škrinjica za sne“, u kojoj adaptira i dramatizira bajke iz cijelog svijeta.
Sudjelovala je Ogulinskom festivalu bajke i na Mediteranskom festivalu knjige- Split s autorskim programom „Bajkaonico-radionica“.
Bavi se jogom, piše pjesme i priče za djecu.
Od nagrada izdvajamo: Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje u kategoriji predstava za djecu i mlade na Festivalu glumca u Vukovaru, 2010.god.; Priznanje za uspješan stručni i stvaralački dramski odgojni rad, HCDO, Zagreb,2018.god.