Kundalini joga – dvodnevna radionica

Kundalini joga – radionica – Studio One Split

Dragi prijatelji i svi ljubitelji joge i kundalini joge, iskusite dobrobiti prekrasne kundalini joge ovdje u Splitu, na višesatnoj dvodnevnoj radionici, na kojoj ćete se upoznati s raznim moćnim krijama, pranajamama, mantrama i meditacijama. Radujem se da ću biti ponovno sa svima vama i da ću vam prenjeti sva iskustva o dobrobiti kundalini joge. Ne propustite svoj dolazak.
Radionca je otvorena za sve, bez obzira na prethodno iskustvo u ovoj ili bilo kojoj drugoj tehnici, kako za one koji već prakticiraju neku vrstu joge, učitelje, tako i za početnike koji su svakako dobrodošli. Za žene i muškarce svih dobi, jer svi mogu prakticirati kundalini jogu. Potrebno je samo učiniti prvi korak i doći, te steći još jedno novo iskustvo.

TERMINI:
subota 12.5.2018. od 10 – 13 h
nedjelja 13.5.2018. 10 – 13 h.
MJESTO: Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16, Split
Pozovite prijatelje i proslijedite događaj svima kako bi saznali na vrijeme.
Poklonite ovu radionicu sebi ili nekoj dragoj prijateljici, prijatelju, nekom koga volite.

RADIONICA: BUĐENJE KUNDALINI ENERGIJE

SUBOTA 12.5.2018. OD 10 – 13 sati
Kundalini energija je stvaralačka, energija samoizražavanja. Njezinim buđenjem rastu naše stvaralačke sposobnosti, mijenja se sistem vrijednosti. Ubrzava se proces fizičkog, mentalnog i emocionalnog razvoja jer se svaka stanica tijela popunjava kundalini energijom. Količina energije u nama važna je za zdravo funkcioniranje svih organa, a živčani sustav se opskrbljuje svježim kisikom i krvi.

Bilo da smo preaktivni ili pak prepasivni doći će do neravnoteže živčanog sustava, um se uznemiri i dovodi do stresa. A u uznemirenom umu javlja se i strah, neizvjesnost, tjeskoba i briga zbog situacije koja već postoji ili koju zamišljate da će se dogoditi. Kada počnete shvačati svoje istinsko Ja, strah će polako nestati. Dovoljno je pročistiti um, povezati se sa svojim tijelom, umom i duhom, u čemu nam uveliko može pomoći kundalini joga. Ona ima tu tehniku i moć brzog djelovanja i postizanja rezultata, brzog podizanja energije i iscjeljenja, postizanja balansa… Razvijajmo se i rastimo u duhovnom smislu, živimo punim plućima, širimo mir, pozitivnu energiju i ljubav.

RADIONICA: SAMOISCJELJENJE UZ KUNDALINI JOGU

NEDJELJA 13.5.2018. OD 10 – 13 h

Pronađite snagu unutarnjeg mira i tišine u kundalini jogi i meditaciji. Iskoristite svoje meditativno stanje uma u sadašnjem trenutku, „Ovdje i Sada“ kroz kundalini krije i meditacije za samoiscjeljivanje. U tom prostoru tišine i neutralnosti, možete iskusiti duboku relaksaciju preko koje iscjeljujete odnos prema samom sebi i svoj odnos prema drugima.
Probudi svoju unutarnju moć i potakni samoizlječenje sebe.
Pomoću kundalini joge moguće je lijećiti razna oboljenja tjela, uma i duše. Poboljšavamo protok energije kroz meridijane u tijelu, jačamo vitalnost tijela, stvaramo harmoniju i zdravlje.

Probudite svjetlost u sebi i otkrijete da, zahvaljujući svojoj božanskoj prirodi, vi već imate snagu da sami sebe iscjelite, da uzvisite druge i da preobrazite svoje okruženje. Da volite sebe, da uživate u sebi i da osjećate unutrašnju transformaciju koja mijenja vaš život. Da stvorite mir i spokoj unutar i oko sebe.

Pomoću kundalini krija iscjeljivati ćemo i emocionalne traume i blokade, iscjelivati ćemo karmu i karmičke obrasce, rane povezane s našim očevima i majkama. Oslobodite negativnu energiju iz Vaše podsvijesti, oslobodite se vezanosti, ovisnosti, strahova i svega što Vas koči da se veselite životu, da sijate zdravlje i sreću, da blistate i svijetlite.
Kroz sve to s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Sarab Varta Kaur (Dragica Kopjar), zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva, učila na njima, transformirala se iz dana u dan, educirala se, a to traje i dan danas jer znanja nikad dovoljno. Ovime želi približiti i učiniti dostupnom kundalini jogui njezine dobrobiti, svima zainteresiranima.

O VODITELJICI:

Sarab Varta Kaur, certificirana KRI – Kundalini Research Institut – učiteljica kundalini joge s dugogodišnjom praksom, glazbenica, certificirani gong master (učitelj Don Conreaux), zvučne masaže tibetanskim zdjelama, Theta Healing praktičarka, zaljubljenica u jogu i zvuk, jedna od prvih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj od 2011. g, humanitarka, volonterka.

OSTALE INFORMACIJE:

Dođite u laganoj pamučnoj (bijeloj) odjeći da vam je ugodno sjediti, vježbati te ležati za vrijeme relaksacije. Poželjno je pokriti i glavu za vrijeme kundalini joge da prikupljena energija ostane u vama. Ponesite bocu vode, osmijeh na licu i… otvoreno srce ♥

Prijave i sve dodatne obavijesti na kontakte:
E-mail: centar.divine.sound@gmail.com
MOB: 091 9759304

Broj mjesta u dvorani je ograničen pa požurite s prijavama.
Donacija za dvodnevnu radionicu (subota i nedelja) samo 450 kn.
Donacija samo za subotu ili samo nedjelju iznosi 300 kn.
Obavezna je prijava i uplata rezervacije od 100kn ili cijelog iznosa (podaci za uplatu po prijavi).

Studio One team