LJETNJI RASPORED PILATESA I JOGE OD 01.07.2017. GODINE

LJETNJI RASPORED PILATESA I JOGE - Studio One

LJETNJI RASPORED PILATESA I JOGE – Studio One

Obavještavamo Vas da smo od 01.07.2017. Prešli na ljetni raspored grupa. Ljetni raspored grupa će se održavati sve do 18.09.2017. Joga će održava ponedjeljkom i srijedom u 20:30h (Ivanina grupa). Grupe pilatesa održavaju se utorkom i četvrtkom u terminu 20:30h ( Brankina grupa).

Želimo Vam ugodne ljetne praznike, odmorite se, opustite i uživajte u morskim radostima. Vidimo se na jesen od 18.09.2017. kad krećemo sa full rasporedom.

Vaš Studio One tim

Studio One team

Facebook stranica Studio One

LJETNJI RASPORED PILATESA I JOGE – Studio One

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.
Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

 

LJETNJI RASPORED PILATESA I JOGE – Studio One

Dvorana

Studio se nalazi na 1. katu poslovne zgrade. Dvorana je velika 108 m2, južno orijentirana, prozračna i ima dovoljno dnevnog svjetla.
Svojom cijelom “južnom” dužinom je ostakljena i duž cijele južne strane dvorane proteže se balkon. U dvorani može vježbati i do 25 vježbača.
U dvorani postoje troja velika balkonska vrata (i prozori iznad vrata) što osigurava dovoljno zraka tijekom vježbanja.
Oko zgrade ima dovoljno parking mjesta koji se ne plaćaju u ovom dijelu grada i uvijek ima mjesta.
Također, oko 100-150 metara od Studija je i garaža od Kaufland-a gdje se može parkirati.
Ispod su prikazane slike dvorane, ulaza u Studio, predvorja i svlačionice. Dvorana je jedna od najljepših za vježbanje joge i pilatesa u Splitu. Uredili smo je sa srcem kako bi pružili svim našim polaznicima ugodnu atmosferu tijekom vježbanja. Iznad svega želimo da se osjećao kao da su u svojim domovima opušteno i ugodno.