Mindfulness – tečaj meditacije i svjesnog življenja 28.10.2018.

Mindfulness - tečaj meditacije i svjesnog življenja

Mindfulness – tečaj meditacije i svjesnog življenja 28.10.2018.

 

Kako izići iz kruga preživljavanja, stresa, nemira i briga? Kako se nositi sa mislima i emocijama koje nas ometaju i unatoč tome pronaći unutarnji mir? Kako zadržati mir unatoč svakodnevnim izazovima? Kako se osjećati dobro u svom tijelu?

Na ova i slična pitanja bit će odgovoreno na ovoj radionici. Sve ćemo iskustveno prolaziti, a ne samo teorijski. Jer svi smo već prepuni teorija i raznih informacija, a znamo da više vrijedi gram iskustva nego tone pročitanih knjiga.

Ako vas je radionica privukla i osjećate da bi vam koristila, pridružite nam se u ovom zanimljivom otkrivanju unutarnjeg svijeta.

Na samoj radionici učit ćemo kako se nositi sa mislima i emocijama na način koji nas vodi smislenom i radosnom životu. Prolazit ćemo kroz razne vježbe i nekoliko vrsta meditacije, i naučiti kako se zadržati što dulje u “Mindfulness” stanju svijesti – u svjesnosti i prisutnosti sadašnjeg trenutka, dok hodamo, jedemo i obavljamo svakodnevne zadatke, a ne samo dok meditiramo.

Preporuča se kako za totalne početnike, tako i za one koji već dugo meditiraju i žele produbiti svoju duhovnu praksu. Ovdje svi mogu dobiti nešto za sebe, i naučiti praktične alate za sretniji i svjesniji život.

Voditelj radionice : Ivana Bezina – Shanti
holistički terapeut, bodyworker i energoterapeut, voditeljica programa otpuštanja stresa i meditacije

Prijavite se na vrijeme, najkasnije do 25.10., da bi osigurali svoje mjesto u dvorani.

Prijave su obavezne na mail: ivaananda@gmail.com ili mob. 098/ 598 696

Facebook event

Dvorana Studio One gdje će se održavati tečaj

Mindfulness – tečaj meditacije i svjesnog življenja