MultiSport je postao partner Studiju One

MultiSport je postao partner Studiju One

Ukoliko posjedujete MultiSport karticu, od sada možete dolaziti na treninge joge i pilatesa i u Studio One.

Grupe u 18:00 i 19:15 sati su popunjene pa navedeni termini NE ULAZE u ponudu MultiSport kartice. U sve ostale grupe možete dolaziti.

Raspored grupa možete pogledati ovdje

 

Za prvi sat je OBAVEZNA NAJAVA:

putem maila: info@studioone.hr

ili na kontakt mob: 098771026

 

Što je MultiSport?

MultiSport je proizvod kojim se motiviraju zaposlenici na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava korištenje bilo kojeg objekta koji se nalazi u MultiSport mreži Partnera u Republici Hrvatskoj.

MultiSport kartica je program nagrađivanja zaposlenika. To znači da kartica nije dostupna privatnim osobama već je uvijek sponzorirana ili sufinancirana od strane poslodavca. MultiSport kartica jedinstvena je pogodnost za zaposlenike koja kroz sport i rekreaciju poboljšava zdravlje, imunitet i zadovoljstvo zaposlenika, a time i njihovu učinkovitost na radnom mjestu. 

Prilikom svakog dolaska u sportski objekt, svaki je korisnik MultiSport kartice dužan predočiti njegovu/njezinu MultiSport karticu, identifikacijski dokument i potvrditi svoj dolazak na čitaču elektroničkih kartica u sportskom objektu i/ili se potpisati na popis dolazaka dostupan u objektu u kojemu je to potrebno.

Više o MultiSportu možete pogledati ovdje

 

MultiSport je postao partner Studiju One