Napredna obuka za učitelje joge – TT300

Napredna obuka za učitelje joge TT300

Nastavite svoje putovanje u Naprednoj obuci za instruktore joge – TT300

Početak 26.10.2024!

Dragi ljubitelji joge,

pripremite se za uzbudljivo putovanje i dublje uranjanja unutar sebe i u svijet ove drevne prakse jer najavljujemo početak naše napredne obuke za instruktore joge prema Yoga Alliance standardima od 300 sati (TT300). RYS 300-satna napredna obuka osmišljena je kao nadogradnja i produbljivanje razumijevanja temeljnih koncepata prakse i poučavanja joge koji se općenito podučavaju na RYS 200-satnoj obuci.

Joga je mnogo više od fizičke vježbe; to je put prema unutarnjem miru, ravnoteži i cjelovitosti. Naša misija je omogućiti vam da istražite dubine jogijske filozofije, usavršite svoje vještine instruktora te postanete još bolji učitelji joge.

Detalji o Naprednoj obuci:

  • Datum Početka: 26.10.2024. godine
  • Trajanje: Fleksibilno – svaki polaznik ima mogućnost završiti obuku u vlastitom ritmu.
  • Standardi: Ova obuka udovoljava strogim standardima Yoga Alliance-a, pružajući vam priznatu kvalifikaciju u svijetu joge.

Fleksibilnost je ključ:

Razumijemo da svaki polaznik ima jedinstven tempo učenja. Zbog toga smo osigurali da naš program omogućuje fleksibilnost. Bez obzira jeste li zauzeti u profesionalnom životu, roditelj ili netko tko želi uskladiti obuku s drugim obavezama, imat ćete priliku završiti školu u vlastitom ritmu.

Započnite svoje putovanje:

Napredna obuka za instruktore joge (TT300) nije samo certifikat; to je transformacijsko iskustvo. Bilo bi nam jako zadovoljstvo da nam dopustite da budemo vaši vodiči na putu prema dubljem razumijevanju joge i samih sebe kroz naprednu obuku.

Više pročitajte i prijavite se ovdje!

Pridružite nam se na putovanju koje će promijeniti vaš život!

Neka yoga postane ne samo praksa već i vaš način života.

Namaste!