Odluka Nacionalnog stožera o maskama 12.10.2020.

Joga
Odluka Nacionalnog stožera o maskama 12.10.2020.
 
Dragi vježbači??‍♂️
 
danas je Nacionalni stožer donio odluku o obvezi nošenja maski u zatvorenim prostorima gdje nije moguće održati razmak od dva metra.
S obzirom da u dvorani gdje vježbamo možemo održavati fizički razmak od 2 metra MOĆI ĆEMO NASTAVITI VJEŽBATI BEZ MASKI ???
 
Već prije smo po preporukama HZJZ organizirali raspored prostirki (oznake na podu dvorane) o udaljenosti od 2 metra (od sredine do sredine svake prostirke udaljenost je točno 2 metra).
 
Međutim pozivamo sve polaznike da prilikom dolaska u Studio i u svlačionicu obavezno nose maske gdje nije moguće držati razmak od 2 metra. Molimo s maskom i ući u dvoranu i skinuti je prije vježbanja. Nakon vježbanja je staviti i ući u svlačionicu?? Molimo za razumijevanje navedene odluke jer smo je dužni provoditi.
 
Po preporuci Nacionalnog stožera maske za lice ili medicinske maske obvezne su se nositi na ispravan način, tako da prekrivaju usta i nos.
Najvažnije je da možemo vježbati bez maski! Možemo biti sretni što se nije donijela drugačija odluka i da će naš Studio i sva ostala Studija sportske rekreacije nastaviti nesmetano raditi i da ponovo nećemo staviti ključ u bravu. Mi nismo teretana gdje se ljudi međusobno miješaju i šetaju od sprave do sprave. Kad zauzmemo mjesto na svojoj prostirci cijelo vrijeme održavamo sigurni međusobni razmak od 2 metra!
Jedina zaštita svih nas u ovom trenutku je vježbanje koje jača imunitet i zato smo sretni što ćemo moći vježbati, brinuti se za svoje zdravlje i to bez maski!
 
Vidimo se??‍♀️??