OPUŠTAONICA – petak 13.travnja 2018. u 20:30h

 

Za sve koji se žele duboko opustiti, pronaći unutarnji mir,  osloboditi se stresa, barem na jedan sat zaboraviti na svakodnevne probleme,  i posvetiti se sebi na kvalitetan način, sada imaju priliku za to. Opustite se kroz program relaksacije i dubokog opuštanja uz vođenu meditaciju i iscjeljujući zvuk himalajskih zdjela – „OPUŠTAONICU“. 

Vrijeme održavanja: petak 13.4.2018. u 20.30 sati Lokacija: „Studio One“ – Gradišćanskih Hrvata 16, Split
Voditeljica: Ivana Shanti Bezina – holistički terapeut energetskog iscjeljivanja i body-worka, hipnoterapeut i regresoterapeut.
Informacije na: 098/598 696
Donacija za sudjelovanje 50 kn.

Opuštaonica - sklad uma, tijela i duha

Opuštaonica je program otpuštanja stresa, emocija i energetskih blokada, na veoma ugodan , lagan i opušten način.

Na početku se rade jednostavne, ali moćne energetske vježbe koje brzo i učinkovito oslobađaju od nakupljenog stresa te nas dovode u sadašnji trenutak i svjesnost. Slijede jednostavne vježbe disanja i vođena meditacija opuštanja, te na kraju – potpuna relaksacija tijela i duha uz iscjeljujući zvuk tibetanskih zdjela i Gonga.

Ritmički zvukovi gonga i tibetanskih zdjela stvaraju rijeku zvukova koja vodi slušatelje u veoma ugodno, meditativno stanje i brišu osjećaj za prostor, vrijeme i ego. Njihov zvuk ima iscjeljujuću vibraciju koja blagotvorno djeluje na tijelo i psihu, te stvara ozračje sigurnosti u kojem je moguće brzo otpustiti stres, tjeskobu, sve brige i napetosti. Na taj način, sasvim prirodno ulazimo u svoj prostor tišine i bivanja, i povezujemo se sa svojom “unutarnjom mudrosti”.

Ovakva relaksacija uspostavlja energetsku ravnotežu i sklad tijela, uma i duha te vraća unutarnji mir i radost života.

Svi su dobrodošli, bez obzira na dob i fizičku kondiciju.