Zdravlje je moj đir i Studio One Split 17.05.2015.

Održana je 2. po redu manifestacija “Zdravlje je moj đir” na Zvončacu i Sustipanu. Studio One je i ove godine nastupao sa prezentacijskom programom joge. Ispod možete pogledati par fotki.  

Studio One Split

Facebook stranica Studio One

Zdravlje je moj đir

Javnozdravstvena manifestacija ‘Zdravlje je moj đir’ organizira se s ciljem okupljanja pružatelja usluga u domeni zdravlja, plesa i sporta: fitness prezentera, instruktora, stručnjaka i predavača koji mogu pomoći pojedincu održati i očuvati zdravlje.

Na dvije lokacije u gradu Splitu (Zvončac i Sustipan) održavat će se radionice, predavanja i treninzi uz aktivno sudjelovanje posjetitelja manifestacije kojima će sve ponuđeno biti besplatno.

Cilj Manifestacije je pomoći pojedincu održati i očuvati zdravlje
Paralelno će biti postavljeni i reklamni štandovi institucija, udruga i tvrtki koje se bave zaštitom i unaprijeđenjem zdravlja. Na štandovima će se prezentirati njihov rad, dijeliti testeri i prodavati proizvodi iz asortimana.

Manifestacija se održava na dvije lokacije u Splitu: Zvončac i Sustipan
Cjelokupni program prilagođen je za sve životne uzraste: djecu, adolescente, odrasle i treću životnu dob.

Zdravlje je moj đir i Studio One Split

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.
Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.
Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

U Studiju danas održavamo redovite i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd).
Svi naši instruktori su educirani i posjeduju certificirane diplome različitih škola i fakulteta.
Svaki dan smo tu za vas u Studiju One s 3-4 različite grupe u kojima možete prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu jogu te Vinyasa jogu. Također možete vježbati i klasični pilates, a upisom u naš Studio možete dolaziti na sve programe koji su u programu Studija (joga i pilates).

Vrata Studija One su uvijek otvorena za vas i bilo bi nam veliko zadovoljstvo podijeliti s vama našu ljubav i strast prema vježbanju, prema jogi i pilatesu. I u konačnici ljubav i strast prema samom životu.

Vidimo se u Studiju One!