Produženi upisi za nove polaznike u Joga školu do 17.12.2016.

Upisi joga škola 

Dragi prijatelji,

konačno smo dočekali početak Obuke (škole) za joga učitelje koju treću godinu za redom organizira Studio One u suradnji sa učiteljom joge iz Indije Sri Rajeshijem i Institutom “Yoga Sadhana Seva Trust” iz Mumbaija.

Ovim putem sve zainteresirane obavještvamo da smo produžili upise i još primamo nove polaznike do sljedećeg termina održavanja škole u Zagrebu 17. i 18.12 i u Splitu do 14. i 15.01.2016. godine. Iskoristite ovu priliku jer nakon ovih datuma više nećemo vršiti upise.

O PROGRAMU ŠKOLE: Ovo je prva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije u kojoj se može naučiti autentična ili izvorna hatha joga. Program je osmišljen kako bi zadovoljio različite potrebe ljudi koji žele postati yoga učitelji. Također, program je osmišljen i za sve one koji žele naučiti više o jogi, produbiti svoje znanje i praksu bez obzira hoće li jednog dana podučavati jogu.

O ŠKOLI: Školu je pokrenuo učitelj hatha joge i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija. Sri Rajeshji je završio jednu od najpoznatijih škola joge u Indiji i svijetu – Biharsku školu joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar). Također, Sri Rajeshji je završio institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata. Nakon završetka školovanja u Biharskoj školi (Bihar Yoga Bharati), na poticaj svojih učitelja, Paramahanse Sathyanande i Swamija Niranjanande otvara svoj joga institut u Mumbaiju koji registrira i dobiva ovlaštelje za izdavanje certifikata za joga učitelje. Tijekom svog školovanja Sri Rajeshiji je stalno dobivao pohvale od svojih učitelja kao jedan od najboljih studenata.

VODITELJI PROGRAMA: Sri Rajeshji i Damir BožinovićMJESTA ODRŽAVANJA: Studio One – Split, Gradišćanskih Hrvata 16, 21000 SplitŠareni Studio – Zagreb, Tratinska ulica 49, 10000 Zagreb

CERTIFIKAT: Nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registiran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije. Yoga institut je registriran od Republike Indije, REGISTRACIJSKI BROJ 27571 E – Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija.

TRAJANJE:14 vikenda tijekom godine + redovito praksa u jednom od Studija joge.ŠKOLARINA:Školarina iznosi 8.500 kuna koja se može platiti jednokratno ili obročno.

UPISI ILI INFORMACIJE:Za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije, kontaktirajte nas na info@studioone.hr ili na 098 771 026.

O TERMINIMA ODRŽAVANJA SADRŽAJU PROGRAMA ŠKOLE više pročitajte ovdje.

Upisom u školu, studiranjem joge te stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira je li to činite za sebe ili želite podučavati druge.

      

Studio One team