,

Preko pilatesa do karijere

Upisi joga pilates Studio One

Preko pilatesa do karijere, postanite instruktor pilatesa!

 

 

Ako volite pilates i želite naučiti kako svoju strast pretvoriti u karijeru, ovaj kratki i informativni članak je sve što trebate znati o tome kako postati instruktor pilatesa.

Veliki broj postojećih instruktora pilatesa kod nas nema zakonske uvjete osposobljenosti za rad, iako su završili različite neformalne edukacije i rade na tim poslovima.

Korak 1.

Prema važećem Zakonu o sportu ( članak 17. i članak 18.) Instruktor je osoba koja obavlja poslove provođenja sportske rekreacije i podučavanje osnovnoj tehnici pojedinog sporta polaznika. Neispunjavanje zakonske obveze o uvjetima osposobljenosti zaposlenika na poslovima instruktora pilatesa povlači za sobom kazne. Zbog toga instruktori pilatesa koji trenutačno provode rekreaciju s građanima imaju potrebe za zadovoljavanjem zakonskih normi o osposobljavanju instruktora pilatesa.

Također i zbog povećanog interesa građana za vježbanje pilatesa, povećan je i interes za instruktorima pilatesa.

Korak 2.

Napisali smo program osposobljavanja za poslove instruktora pilatesa, a verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja pa nakon završenog programa imate mogućnost upisa stečenog zvanja u radnu knjižicu.

Koje uvjete morate zadovoljiti?

Morate imati završenu minimalno trogodišnju srednju školu i navršenih 18 godina.

Zato nas kontaktirajte ili pošaljite mail na info@studioone.hr

Čekamo Vas!

                                     Postani instruktor pilatesa!

www.studioone.hr

Facebook

Instagram