,

POSTANI JOGA UČITELJ – upisi na školu u tijeku

Postani joga učitelj - upisi na školu u tijeku

Postani joga učitelj – upisi na školu u tijeku

Voliš jogu? Želiš produbiti svoje znanje i praksu o jogi? Studio One već četiri godine zaredom organizira školu za joga učitelje “Hatha Yoga Teacher Training Course” u Splitu i Zagrebu. Ovo je prva škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj, a temeljena je na biharskoj školi iz Indije. Po završetku škole stječete diplomu za joga učitelja.

LOKACIJE ODRŽAVANJA:

• Studio One- Split, Gradišćanskih Hrvata 16, 21000 Split
• Šareni Studio– Zagreb, Palmotićeva ulica 22, 10000 Zagreb

UPISI:

Za postupak upisa u školu i detaljnije informacije o programu i cijeni, javite se na info@studioone.hr ili na broj 098 771 026.

ROK ZA UPISE:

Za Split 18.11.2017. godine.

Za Zagreb 01.12.2017. godine.

PROGRAM ŠKOLE:

Nastava se održava tijekom vikenda u trajanju od oko godine dana. Također i preko tjedna dok u Hrvatskoj boravi osnivač škole iz Indije.
Teoretski dio nastave održava Sri Rajeshji (i praktični kada je u Hrvatskoj). Praktični dio nastave tijekom godine održava voditelj joga škole i dugogodišnji joga učitelj iz Studija One mr. sc. Damir Božinović. Tijekom nastave pridružit će se i brojni drugi svjetski priznati stručnjaci za različite vrste joge.

Program je osmišljen za one koji žele postati yoga učitelji i za sve one koji žele naučiti više o jogi. Produbiti svoje znanje i praksu bez obzira hoće li jednog dana podučavati jogu.

OPĆENITO I ŠKOLI ZA JOGA UČITELJE

Školu je pokrenuo učitelj hatha i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija.
Nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registriran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije.
Yoga institut je registriran od Republike Indije. REGISTRACIJSKI BROJ 27571 E – Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija.

TRAJANJE:
14 vikenda tijekom godine + redovito praksa u jednom od Studija joge. Škola počinje 21.10.2017. završava u 10 mjesecu 2018 godine.

ŠKOLARINA:
Školarina iznosi 8.500 kuna koja se može platiti jednokratno ili obročno.

OSNIVAČ JOGA ŠKOLE
Sri Rajeshji je joga učitelj iz Indije, Mumbai. Završio je jednu od najpoznatijih škola joge u Indiji – Biharsku školu joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar).
Sri Rajeshji nakon toga upisuje i završava institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata.
Redovito podučava hatha jogu više od 15 godina u Mumbai-u. Majstor je za liječenje svih zdravstvenih problema uz pomoć terapeutske joge. U godinama svoga rada je pokazao sposobnost interakcije sa ljudima na svim nivoima i specijalizirao se za hatha i terapeutsku jogu. On je učitelj kundalini joge, kriya joge te meditacije kreirane za osobnu transformaciju svakog pojedinca.

 

 

Voditelj škole tijekom godine je mr. sc. Damir Božinović, dugogodišnji učitelj joge i voditelj Studija One.

 

 

 

 

 

 

Upisom u školu, studiranjem joge te stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira je li to činite za sebe ili želite podučavati druge.

Studio One team

Facebook stranica Studio One

Postani joga učitelj – upisi na školu u tijeku