Pozivnica za predblagdansku GONG zvučnu kupku 11.12.2016. u 18 sati

Predblagdanska GONG zvučna kupka

Predblagdanska GONG zvučna kupka

Pozivamo vas na jednu posebnu GONG KUPKU.

Predblagdanska GONG zvučna KUPKA -“ZA TEBE”uz MANTRU za otklanjanje prepreka 11.12.2016. nedjelja SAMO u 18h

Zadnji je mjesec u kalendarskoj godini..Prisječanja su na proteklo vrijema koje nas je podarilo različitim situacijama. Svakog trena smo na nekoj novoj stazici ili putu našeg života …Uz ZAHVALNOST za SVE ŠTO JESTE I SVE ŠTO ĆETE BITI, u ovim predblagdanskim danima darivanja, imate priliku SEBI POKLONITI dar ili dragom prijatelju, prijateljicici, nekom koga volite, dar uz gongovu pjesmu i predah u čarima naših trenutaka…. uz vibraciju MANTRE za otklanjane prepreka!

Trebate samo željeti, odlučiti i doći ! Dobrodošli ste svi! Vidjeti Vas je radost !
ZBOG VAS SAM TU!
S ljubavlju-Vaša Milena!

DATUM i VRIJEME: 11 prosinca,nedjelja,SAMO u 18:00h ….(trajanje 1h i 30 min)
GDJE: Studio ONE – Gradišćanskih Hrvata 16
PONIJETI: PREKRIVAČ ili vreću za spavanje te ČARAPICE…po Vašoj želji još što želite..jastučić i sl.                                                                       

VAŠE PRIJAVE MOLIMO ČIM PRIJE, a najkasnije do četvrtka, 8.12.,odnosno DO POPUNJENJA grupe.

Kontakt mail: milleny@net.hr ili na br.mob .091 300 4025 Milena      

MOLIMO da obavijest PROSLIJEDITE dragim osobama i tako širite krug prijatelja gonga!                                                                     

ŠTO JE GONG ZVUČNA KUPKA?
Svaki naš dio,od stanice preko organa do cijelog tijela,ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira.
Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi.
Holistički zvuk gongova i drugih holističkih i rezonantnih instrumenata koji se upotrebljavaju pri gong zvučnoj kupki (tibetanske i kristalne zdjele, kallimbo, Neptunova školjka, shruti, tingše, Rain box, Ocean box, mobili koshi i shanti….), podržavaju to stanje. GONG zvučna KUPKA je oblik meditacije u ležećem položaju.

Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU. Snaga i moć namjere je najućinkovitija u izmjenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.
Osoba ima osjećaj,kako holistički zvuk i vibracije gongova, kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju, brišu. U tijelo se ulljeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.
U gong zvučnoj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

GONG JE GLOBALNI I UNIVERZALNI INSTRUMENT.
Tijekom gong kupke-meditacije,umiruje se um, regeneriraju stanice tijela..Osjećamo kao da smo spavali nekoliko sati.

Ovaj zvučni doživljaj nije nadomjestak službenoj medicini!

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i ćulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja. Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osje ćaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka. Gong nas odvodi u osjećaj beztjelsnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Naš se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje ne utralosti.
Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom
-probija tjelesne i duševne blokade;
-obnavlja stanice tijela;
-smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
-osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
-povećava radost i samopuzdanje;
-oslobađa od stresa i strahova;
-uoblažava i preobražava stanja bolesti;
-ročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.

Milena Markovska – gong majstorica i zvukoterapeutkinja iz Splita, učenica međunarodnog gong majstora Dona Conreauxa (International Center for Holistic Resonance, NY, USA) kojeg susreće 2004. godine kada i započinje učenja i istraživanja na području korištenja gongova i tibetanskih zdjela u zvukoterapiji i njihovog učinka na stvaranje harmonije u svakodnevnom životu. Asistirala je na brojnim seminarima učitelju Donu Conreauxu i svirala na njegovim koncertima. Svoje spoznaje prenosila je zainteresiranima kroz individualna i grupna učenja. Samostalno izvodi gong kupke i zvučne tretmane,te svira na promocijama i koncertima s drugim glazbenicima (u Hrvatskoj i Sloveniji). Voditeljica je radionica “Holistički zvuk gongova i tibetanskih zdjela”. Posjeduje “Certificate of Achievement Gong Master Trai ning” učitelja Dona Conreauxa. Dopresjednica je Udruge”Gong grupa Hrvatska”.S ljubavlju – Milena

 

Studio One team