Predblagdanska GONG zvučna KUPKA – ZAHVALNOST i POZITIVNOST PROMJENE 16.12.2018.

Udruga GONG GRUPA HRVATSKA OBJAVLJUJE:
Predblagdanska GONG zvučna KUPKA relax-ZAHVALNOST i POZITIVNOST PROMJENE 16.12.nedjelja SAMO u 18 h

Dragi i poštovani svi !

Uskoro se vrijeme kalendarske godine primiče kraju. Sjetimo se ! Koliko mnoštvo boja i nijansi u raznovrsnosti događanja, susreta, spoznaja, dragim novim i već poznatim osobama. Sve je to oslikavalo platno našeg života. Posebne sličice oslikavale su promjene koje su se događale oko nas i u nama samima. Bez njih bismo bili siromašniji jer su se sve događale za naše najveće dobro. Nismo uvijek bili zadovoljni, ali kad se na stazi vremena osvrnemo, spoznamo njihovu vrijednost ,bogatstvo u kreiranju naših novih trenutaka ovog, za svakog od nas, jedinstvenog života. Dobili smo dar za nove prilike, za bogatije iskustvo, širenje i veću svijest. Taj dar je proces koji nam daruje posebnost života, vašeg i mog.

OSJETIMO ZAHVALNOST ZA SVAKI TRENUTAK SVOG POSTOJANJA, ZA SVE ŠTO JESMO I ŠTO ĆEMO BITI ! ! !
ZAHVALNOST NEKA ISPUNJAVA NAŠE BIĆE,UM I SRCE ! ! !

“ Dozvolite da milijuni vibracija plešu i teku kroz vaša osjetila uz gongovu pjesmu koja daje snagu, mir i iscjeljuje “ !

Holistički zvuk gongova (Mjeseca, Jupitera, Plutona, Wind gonga), i drugih holističkih i rezonantnih instrumenata koje upotrebljavam pri gong zvučnoj kupki (tibetanske i kristalne zdjele, kallimbo, Neptunova školjka, shruti, tingše, Rain box, Ocean box, mobili koshi i shanti), podržavaju to stanje !

Uz zvuk i vibracije gongova ostvarimo sklad, ljepotu radost, mir u svom življenju !.OSTVARIMO ZAJEDNO ! ! !
Vašu NAMJERU kreirate sami za drage vam osobe, za sebe, za pozitivne promjene na stazi svog života,za promjene u vremenu koje nailazi ! Znamo da je namjera snažna vibracija koja se širi i vibrira unutar vas a od vas u beskraj. Bez namjere nema ostvarenja !

“LjUDI u svojoj punoći zdravlja su poput GONGA. Holistički tonovi našeg tijela, emocija, uma, duha su u suradnji i skladu i rezultiraju sretnim, zdravim životom.
Reproduktivne stanice tijela funkcioniraju punom intuitivnom snagom i mi osjećamo sreću unutrašnjeg mira.
Kada se ova ravnoteža izgubi, tijelo ne funkcionira punom zdravom snagom i umjesto sreće i mira osjećamo tjeskobe, strahove, nemir, bol ..
Gong je najveći proizvođać rezonantnih tonova i najveći znan instrument koji utječe na naše zdravlje, fizičko, emocionalno, mentalno,duhovno..”(Don Conreaux-gongmaster).

DATUM i VRIJEME: 16. 12. SAMO u 18h

ADRESA: Studio ONE, Gradišćanskih Hrvata 16, u ugodnoj toploj dvorani.

Prostirke osigurane. Molim ponijeti prekrivač te sve što još želite, poput jastučića, čarapica.

Vaše obavezne PRIJAVE MOLIM ČIM PRIJE, a NAJKASNIJE do Četvrtka , 13.12., ODNOSNO DO POPUNJENJA MJESTA !
PRIJAVE na ovu mail adresu ..milleny@net.hr ili na moj br. mob. 091 300 40 25
ZAHVALNOST što svojim prisustvom podržavate ovaj poseban, zvučni događaj ! DOBRODOŠLI! ! ! Vaša Milena

Molim, proslijedite obavijest zainteresiranim prijateljima. Tako širite krug prijatelja gonga !

Studio One tim