,

Predstavljamo učitelje ljetne škole joge 10.7. – 1.8.2021.

Studio-One-Online-Team-Split-Croatia-Yoga-Pilates

Učitelji ljetne škole joge!

Ovo smo mi – vaši instruktori za ljetnu školu yoge od 10.7. do 1.8.2021. godine

Damir Božinović, Vanja Radonić, Žana Ujević, Ivana Čovo i Branka Šegvić

 

Damir Božinović Studio One Split Joga Pilates

Damir Božinović

Damir je dugogodišnji učitelj i praktikant joge. Jogu podučava više od  12 godina, a prakticira svakodnevno od 1998. godine.  U jogu se zaljubio na prvi susret od tada je prakticira i prenosi drugima s ljubavlju. Školu za jogu pokrenuo je 2014. nakon stjecanja iskustva kako jogu na najbolji način približiti svim ljudima bez obzira na dob i trenutno tjelesno stanje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanja Radonić Joga Split Studio One

Vanja Radonić

 

Vanja vodi satove yin i vinyasa yoge. Svoju ljubav prema yogi počela je dijeliti kroz podučavanje nakon završenih 500 sati multi-style obuke te dodatnih edukacija u ashtanga i yin stilovima. S radošću će podijeliti svoje znanje i iskustvo s polaznicima škole, pomoći im da vrijedne yoga tehnike implementiraju u svoju svakodnevnu praksu te da i sami postanu yoga instruktori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žana Ujević Yoga Studio One Split

Žana Ujević

Žana  je završila  “International Hatha Yoga Teacher Training Course” 2016. godine i od onda drži satove joge u Studio One u Splitu. Hatha joga njezina je velika ljubav i uživa u svakom novom satu kako prakticirajući tako i podučavajući. Joga je nešto što ju veseli i vraća mir i balans u njen svakodnevni život .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivana Čovo Yoga Studio One Split

Ivana Čovo

Ivana je učiteljica yoge (RYT-500) . Živi u Sinju zajedno sa obitelji gdje uz podučavanje yoge obožava vrtlariti, jer se na taj način povezuje s prirodom, a također si priskrbi zdrave namirnice, što joj je kao osobi koja se hrani veganski i zdravo, jako važno. Ivana rado prenosi znanje, a na ljetnoj školi joge s vama dijeli upravo teme koje ju i samu strastveno zanimaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branka Šegvić Ljetna škola joge

Branka Šegvić

Branka je prevoditeljica i profesorica engleskog i hrvatskog jezika. Trenutno pohađa Poslijediplomski doktorski studij lingvistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pored jezika i komunikacije, druga velika ljubav joj je yoga. Završila je Hatha and Vinyasa Yoga Teacher Training program. Fascinira je način na koji, sjedinjujući dah i pokret, yoga postaje sredstvo komunikacije sa samim sobom.