Proslava 10 godina Studija One Split

Proslava 10 godina postojanja Vašeg i našeg Studija One

U petak 18.10.2019. održala se proslava postojanja 10 godina Studija One. Ne možemo riječima opisati koliko smo sretni i zahvalni svima koji su upotpunili naš veliki dan.

10 godina trudili smo se pratiti Vas jednako kao što ste se i Vi trudili pratiti nas, te ste za naš uspjeh zaslužni upravo Vi polaznici zajedno s našim instruktorima.

Rasli smo, razvijali se, prolazili kroz različite promjene. Baš poput djeteta koji odrasta. S više ili manje uspjeha trudili smo se i na Vas prenijeti svoju ljubav prema vježbanju. U Studiju danas nudimo jogu, pilates i razne vrste masaža te razne naturopatske programe. Kroz godine izrasli smo i u edukacijski centar u kojem se održava škola joge i pilatesa koja je priznata od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 

U sklopu programa proslave 10 godina Studio je odlučio nagraditi vjernost naših najstarijih polaznica koje su dobile besplatne članarine: Sanda Skejić, Karla Tudja, Ljubica Pavelin i Barbara Boko. Održala se nagradna igra u kojoj je troje sretnika nasumičnim odabirom dobilo besplatne članarine.

Zahvaljujemo se svima koji su došli na proslavu i time upotpunili za nas veliki dan.

Zahvaljujemo se Vedranu Očašiću moderatoru programa. Zahvaljujemo se Viktoriyi Marshall za izvedbe: Acro Yoge i Hula Hoop-a.

Zahvaljujemo se našim instruktorima koji rade u Studiju: Žana Ujević, Nataša Draganja Povijač, Ana Lozančić, Ivana Šalov, Branka Šlegl, Eli Marušić, Ana Crvelin, Petra Tudja, Tonka Škarpa Milić i Andrijana Gelić

Zahvaljujemo se svim instruktorima koji su u posljednjih 10 godina vodili grupe u Studiju i bili dio nas: Neda Bilokapić, Kristina Marinović Arapović, Dora Bučan, Edita Jerončić, Tea Perić i Katarina Bušić.

Velika hvala i svim instruktorima koji su dolazili na zamjene i mijenjali naše redovne instruktore u Studiju.

Posebnu zahvalu za doprinos i svesrdnu pomoć u radu i razvoju Studija ima i Valentina Grassitelli, maserka i naturopata iz Studija One. Supruga Damira Božinovića, osnivača Studija bez koje sami Studio ne bi bio ovo što je danas.

 

I na kraju zahvaljujemo se svima koji su došli na proslavu i time upotpunili naš veliki dan.

 

OVDJE možete pogledati i što drugi kažu o nama 🙂 

 

Hvala vam što dijelite s nama naše velike trenutke, što ste nam dali svoje povjerenje, a naša je zadaća da i idućih deset rastemo, razvijamo se i zajedno učimo. 

 

 

Proslava 10 godina Studija One Split