Prva jesenska gong zvučna kupka

SVAKITRENUTAK U TVOM ŽIVOTU DRAGOCJEN JE I NEPONOVLJIV  !!! 

Sri Mahaprabhuji

Evo prođe dugo toplo i posebnostima obilježeno ljeto. Vjerujem da ste mi upućivali pokoju misao, želje za gong susretima. Moje misli su svakodnevno kroz gong kupke bile upućena i prema vama.

Ljeto sam provela u čaroliji Velog Iža.Gong susreti su bili svakodnevno dva puta. Njihova pjesma uljepšavala je boravak mnogobrojnim gostima a ponekima je bila poticaj za drugačije životne izazove.Bila mi je radost BITI dio ljepote bivanja i druženja u Hotelu Korinjak.

Sada sam u našem posebnom Splitu. Vjerovanjem da ste imali i Vi zanimljive, raznolikim nijansama obojene ljetne trenutke i dane.

POZIVAM VAS NA NAŠE NOVE GONG SUSRETE!

Želja mi je da vam naše zajedničko bivanje podari neponovljive i dragocijene trenutke – Vaša Milena 

VRIJEME: nedjelja, 30.9.2018. u 19.00h

LOKACIJA: Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16, 21000 Split


Pozivam Vas, dragi prijatelji srca i gonga, na JESENSKU prvu GONG zvučnu KUPKU, na razigranu, vibracijski uvijek posebnu gongovu pjesmu. Kao i uvijek RADUJEM SE SUSRETU ! 

Naša svjesnost, zvuk i vibracije gongova,aktivnost je i doživljaj koji nas vodi u unutarnje prostore srca. Dolazimo u kontakt sa energijama u nama i (ili) izvan nas…i time postoji mogućnost transformacije energija koje nas na bilo koji način sputavaju u životnom napredovanju a one nas vode do DRAGOCJENIH I NEPONOVLJIVIH TRENUTAKA !

“LjUDI u svojoj punoći zdravlja su poput GONGA.Holistički tonovi našeg tijela,emocija,uma,duha su u suradnji i skladu i rezultiraju sretnim,zdravim životom.
Reproduktivne stanice tijela funkcioniraju punom intinuitivnom snagom i mi osjećamo sreću unutrašnjeg mira.

Kada se ova ravnoteža izgubi,tijelo ne funkcionira punom zdravom snagom i umjesto sreće i mira osjećamo tjeskobe,strahove,nemir,bol ..
Gong je najveći proizvođač rezonantnih tonova i najveći znan instrument koji utječe na naše zdravlje,fizičko,emocionalno,mentalno,duhovno..”(Don Conreaux-gongmaster).

Dobrodošli! Veselim se još jednom uzbudljivom putovanju sa vama uz gongovu pjesmu!

HVALA VAM OD SRCA I OVAJ PUT! ZBOG VAS SAM TU!

– Vaša Milena

Vaše obavezne PRIJAVE MOLIM ČIM PRIJE, a NAJKASNIJE  do  ČETVRTKA, 27.9, ODNOSNO DO POPUNJENJA MJESTA!

PRIJAVE:

e-mail: milleny@net.hr   

mob. 091 300 40 25

 

Predblagdanska GONG zvučna kupka

Što je gong zvučna kupka?

Svaki naš dio, od stanice preko organa do cijel og tijel a, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira. Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi. Holistički zvuk gongova i drugih holističkih i rezonantnih instrumenata koji se upotrebljavaju pri gong zvučnoj kupki (tibetanske i krist alne zdjele, kallimbo, Neptunova školjka, shruti, tingše, Rain box, Ocean box, mobili koshi i shanti….), podržavaju to stanje.

Gong zvučna kupka je oblik meditacije u ležećem položaju.

Na početku gong kupke osob a ima namjeru. Snaga i moć namjere je najučinkovitija u izmjenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.

Osoba ima osjećaj, kako holistički zvuk i vibracije gongova,kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju, brišu… U tijelo se ulijeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.

U gong zvučnoj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

Gong je globalni i univerzalni instrument.

Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um i regeneriraju stanice tijela. Osjećamo kao da smo spavali nekoliko sati. I još ponešto o gong kupki: U užurbanom vremenu u kojem živimo, uslijed velikih obaveza koje svakodnevno moramo izvršavati, imamo za posljedicu udaljavanje od svoje istinske prirode. Kroz gong zvučnu kupku nesvjesno postajemo svjesni svoje svjesnosti, približavamo se svom istinskom ”JA”.

Prema Vedama, sve, pa tako i čovjek, potječe od zvuka i jest zvuk. U nama je upisan naš izvorni, zvučni energetski kod s informacijom o našem punom potencijalu kojeg možemo razviti u životu. Svaka glazba može biti terapija i na nju možemo meditirati, ali gong je instrument najsnažnije energije. Ključ gongove specifične rezonance je u tome što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalno proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruje našu kožu, mišiće, kosti i teku ine u tijelu, svaki organ i čulo, svaki atom na&sca ron;eg b ića i našeg postojanja. Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka.

Gong nas odvodi u osjećaj bestjelesnosti te nas oslobađa strahova. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Naš se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. U meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije, pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralosti. Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu.

Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:

  • probija tjelesne i duševne blokade
  • obnavlja stanice tijela
  • smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje
  • osposobljava za suočenje s životnim izazovima
  • povećava radost i samopuzdanje
  • oslobađa od stresa i strahova
  • ublažava i preobražava stanja bolesti
  • pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta

Ovaj zvučni doživljaj nije nadomjestak klasičnoj medicini.

Neka Vas grle Mir, Radost, Ljubav, Svjetlo!
Hvala!

S ljubavlju – Milena