Radionica “Tijelo u kojem je ljepše živjeti”

Radionica "Tijelo u kojem je ljepše živjeti"

 

U našem Studiju u subotu i nedjelju 27.09. i 28.09.2014. godine održat će se radionica pod imenom “Tijelo u kojem je ljepše živjeti”. U ime organizatora ove radionice pozivamo sve zainteresirane na ovu radionicu.

Za sve koje zanima istražiti zašto ponavljamo obrasce i zašto nam je teško iskoračiti u drugačiji doživljaj
vlastitog života i svijeta oko nas.

Za osobe koje imaju problema sa zdravljem i na putu do bržeg ozdravljenja traže pomoć, ovo je odličan način da si pomognu i ubrzaju proces.
Kao i za one koji žele drugima pomagati ili se u budućnosti baviti bioterapijama, ovo je odlična prilika za početi s edukacijom.

 
Edukacija je po metodi Barbare Ann Brennan, koja je poznata svjetska iscjeliteljica. Započela je kao fizičarka u NASA-i, međutim životni put ju je iz čisto
znanstvenih voda odveo u smjeru iscjeljivanja i podučavanja. Osnovala je četverogodišnji studij BBSH u SAD, Austriji i Japanu gdje se podučava njena metoda.

 

Metoda Barbare Brennan radi na sedam čakri i sedam slojeva naše aure i omogućava nam da postignemo svoju energetsku ravnotežu.
A time i vratimo naš život u jednostavnije i tečnije stanje. U suradnji s klasičnim medicinskim terapijskim oblicima daje odlične rezultate.

Trajanje radionice: od 10 do13.30 te od 15 do18.30 sati
Voditeljice: TIHANA ILIĆ-PRSKALO i MARINA NARDIN
Organizatorica: OLIVERA DRUTTER
tel: 091 586 8107, e-mail: oledrutter@yahoo.com
Mjesto održavanja: Studio One, Gradiščanskih Hrvata 16, Split

Napomena: Obavezne su prijave do 25.09.2014. zbog ograničenog broja sudionika

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.
Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.
Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

U Studiju danas održavamo redovite i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd).
Svi naši instruktori su educirani i posjeduju certificirane diplome različitih škola i fakulteta.

Svaki dan smo tu za vas u Studiju One s 3-4 različite grupe u kojima možete prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu jogu te Vinyasa jogu. Također možete vježbati i klasični pilates, a upisom u naš Studio možete dolaziti na sve programe koji su u programu Studija (joga i pilates).
Vrata Studija One su uvijek otvorena za vas i bilo bi nam veliko zadovoljstvo podijeliti s vama našu ljubav i strast prema vježbanju, prema jogi i pilatesu. I u konačnici ljubav i strast prema samom životu.

Vidimo se u Studiju One!

Studio One team