Radionica: Utjecaj emocija na naše zdravlje 20-21.2.2021. godine

Ljetni raspored Studio One Split

Radionice kvalitetnog življenja

Poboljšaj kvalitetu života, oplemeni svakodnevicu

Prva radionica: Utjecaj emocija na naše zdravlje

 

Sva naša emotivna stanja i iskustva odražavaju se i zapisuju u našem fizičkom tijelu. Često ti zapisi stvaraju energetske blokade koje mogu prerasti u glavobolje, nesanicu, nemir, bolove u leđima, lošu probavu, probleme s težinom…
 
U ovoj vikend radionici bavit ćemo se cjelovitim pristupom koji uključuje vježbe asana, pranayame i meditacije i kojima djelujemo na protočnost vitalne energije i otklanjamo energetske blokade u tijelu koje mogu nastati kada redovno “pospremamo” emocije u određenim dijelovima tijela.
Na radionici ćemo osvijestiti kako emocije djeluju na nas te naučiti jednostavne tehnike i alate kojima potičemo zdravlje i vitalnost te dovodimo cijeli naš organizam u sklad.
 
U prvom dijelu radionice Branka će nas provesti kroz osvještavanje naših emocija i njihovog utjecaja na naše cjelokupno zdravlje uz nekoliko praktičnih vježbi.
 
U drugom dijelu radionice s Vanjom ćemo se baviti praktičnim vježbama i tehnikama koje možete implementirati u svakodnevni život. Naučit ćemo izvoditi jednostavne yoga vježbe koje imaju pozitivan utjecaj na zdravlje i protočnost u tijelu. Fokus ćemo staviti i na vježbe disanja kojima balansiramo živčani sustav i smirujemo um. Naučit ćemo i jednostavnu meditativnu tehniku kojom otpuštamo negativne emocije.
Radionici možete prisustvovati jedan ili oba dana, u dvorani ili online.
 
Broj mjesta u dvorani je ograničen!
 
Prijavite se putem info@studioone.hr ili porukama na 099 579 1424 i 095 8123119
 
VRIJEME ODRŽAVANJA:
20.3.2021, subota 9:00 – 11:00 sati
21.3.2021, nedjelja 9:00 – 11: 30 sati
 
MJESTO ODRŽAVANJA:
Studio One, Gradiščanskih Hrvata 16
Online putem Zoom aplikacije
 
CIJENA:
jedan dan: 150 kuna
oba dana: 250 kuna