Odgođena radionica Yoga međuljudskih odnosa 31.01. i 01.02.2015.

Radionica Yoga međuljudskih odnosa

Radionica je odgođena za travanj. Datum održavanja će se naknadno odrediti.

Znate li da je prema statističkim podacima preko 95% ljudi nezadovoljno odnosima? Upravo zato, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu Davora Vdovića – YOGA MEĐULJUDSKIH ODNOSA

Radionica će se održati 31.01. i 01.02.2015 godine od 10 sati do 18 sati u Studiju One u Splitu na adresi Gradišćanskih Hrvata 16.

Tečaju će prethoditi uvodno predavanje Davora Vdovića u petak 30.01.2015. u 19 sati na istoj adresi. Predavanje je otvoreno za javnost te ćete iz prve ruke moći saznati što vas sve to očekuje na radionici!

Tečaj – radionica “Yoga međuljdskih odnosa” namjenjena je svima koji žele unaprijediti odnos sa samim sobom i ljudima koji nas okružuju, neovisno radi li se o partnerskim, prijateljskim, obiteljskim, i inim odnosima.

Davor Vdović – autor i voditelj tečaja – radionice zadnjih 30 godina posvećuje svoj život putu samospoznaje, glazbi te međuljudskim odnosima u cijelosti. U svojoj dugogodišnjoj konzultativnoj praksi objedinjuje Jyotish, Ajurvedu i VAstu te od 1990 godine kada prvi put susreće Dr. Deepaka Chopru pohađa i njegove seminare.

Više o Davoru Vdoviću i tečau možete pročitati na web stranici http://substanceoflife.com/ 

Studio One team