Raspored vježbi u 6 i 7 mjesecu 2015 godine

Raspored joga pilates ljeto

Raspored joga pilates ljeto – 6 i 7 mjesec 2015 godine

Ispod možete pročitati novi raspored i promjene u rasporedu za 6 mjesec 2015. Nastavljamo sa vježbama i u 7 mjesecu 2015. Raspored za 7 mjesec ćemo naknadno objaviti.

PILATES U 6. MJESECU 2015

Svi termini pilatesa ostaju isti kao do sada osim što ćemo imati određene nadoknade s obzirom na praznike koje imamo u 6 mjesecu 2015. godine.

Večernje grupe pilatesa četvrtkom u 20.30 sati nećemo imati na dva praznika i to: 04.06. četvrtak i 25.06. četvrtak

Nadoknade su: 05.06. u petak u 20.30 sati i 26.06. u petak u 20.30 sati

  

YOGA U 6. MJESECU 2015

Naprednu grupe yoge petkom u 20.30 sati i početničku grupu četvrkom u 19.15 sati nećemo imati u 6. mjesecu. Svi ostali termini yoge ostaje kao do sada

YOGA I PILATES U 7. MJESECU

Nastavljamo sa yogom i pilatesom i u 7. mjesecu.

 Vježbe će se održavati dva puta tjedno, a biti će u terminima u 20.30 sati.

 Tijekom 6 mjeseca ćemo objaviti ćemo dane održavanja vježbi.

 

Studio One Team

Facebook stranica Studio One

O nama:

Studio One je započeo sa svojim radom u Splitu 2009. godine u prostranoj i prozračnoj dvorani. Cijelom južnom stranom dvorane protežu se prozori i balkoni. Stoga kada se tijekom vježbanja sve rastvori, dvorana je puna svježeg zraka. Kroz godine i brojne avanture, Studio je s puno ljubavi pretvoren u oazu i raj za vježbanje.

Danas je Studio One jedan od “najstarijih” studija joge u Splitu. Na samom početku bile formirane samo dvije grupe joge i vježbalo se dva puta tjedno s Damirom.

Potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla i tako je i sam Studio One narastao. Postao je jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina. Više o našem timu možete pogledati na našim stranicama.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosom sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2018. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.
Izrasli smo i edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.