Satovi joge u Solinu, Omišu i Jelsi!

Joga Omiš Jelsa Solin

Joga Omiš Jelsa Solin

Krenuli smo sa satovima joge na različitim lokacijama. 

Od ovog mjeseca nam se možete pridružiti u vježbanju na novim lokacijama:

Omiš – utorkom i četvrtkom u kampu ”Galeb” u 18 sati

Jelsa, Hvar – utorkom i četvrtkom u O.Š. ”Jelsa” u 20.30 sati

I naša stara lokacija u Solinu utorkom i četvrtkom u 19.45 sati.

Prijave za sudjelovanje možete napraviti putem mail adrese: info@studioone.hr ili na broj 098 771026.

Veselimo se vašem dolasku!

 

Studio One team

O programima koje provodimo:

1. POČETNIČKA GRUPA

Vježbe na grupi prilagođene su početnicima bez obzira na trenutno fizičko stanje i dob. Na grupi se vježbaju početničke asane (položaji), položaji srednjeg stupnja, pranayame (vježbe disanja) i vježbe opuštanja. Pojedinac se postupno upoznaje sa jogom i osnovnim principima vježbanja u jogi.
Dolazak na početničku grupu se preporučuje svima koji nikada prije nisu radili jogu. Kako pojedinac napreduje može odlučiti da li prijeći u naprednu grupu. 

2. POČETNIČKA / SREDNJA GRUPA

Radi se isto kao i na početni osim što se brže ide naprijed i radi se malo dinamičnije. Grupa prilagođena kako novim početnicima tako i polaznicima koji su već vježbali jogu. Grupa obuhvaća sve elemente tradicionalne hatha yoge (asana, pranayama, meditacija, mantra (korištenje zvuka) i puja).

3. NAPREDNA GRUPA (Vinyasa flow yoga)

Na naprednoj grupi se radi dinamični stil yoge i on je danas jedan od najraširenijih stilova joge u svijetu. Vinyasa yoga stvara dinamičan “flow” pokreta. 
Napredna grupa se preporučuje svima koji su već prakticirali jogu, koji su u fizički dobroj kondiciji ili žele malo dinamičnije vježbati. Vježbe na naprednoj grupi razvijaju snagu, samopouzdanje, imunitet i vitalnost te oslobađaju od stresa temeljeno na višem stupnju prakticiranja asana.

4. SLOW FLOW YOGA (regenerativna grupa)

Grupa prilagođena svima koji imaju bilo koji zdravstveni problem ili kojima treba opuštanje od stresa i dinamičnog životnog ritma. Također grupa prilagođena svima koji nisu dugo radili bilo koju vrstu tjelesne aktivnosti ili koji zbog bilo koji iz bilo kojeg razloga ne mogu izvoditi teže vježbe.
˝Do your practice and all is coming.˝
Htjeli bi upisati jogu, ali niste sigurni da je to pravo za Vas? Dođite na prvi probni sat nakon kojeg se možete odlučiti da li želite nastaviti ili ne. Više informacija na JOGA UPISI.