Upisi u tijeku za sve grupe. Početak 16.9.2019.

Upisi joga i pilates Studio One 16.9.2019

Upisi joga pilates Studio One

Otvoreni su upisi na sve grupe joge i pilatesa, a s novim grupama započinjemo 16.9.2019. godine. Predbilježite se na vrijeme! Svi novi polaznici (koji nikad nisu vježbali u Studiju) trebaju se predbilježiti. Dovoljno je poslati svoje ime i prezime te navesti okvirno grupu u koju bi dolazili. 

Možete dolaziti u terminima koji vam odgovaraju te kombinirati jogu s pilatesom. Omogućili smo Vam maksimalnu fleksibilnost s obzirom na svakodnevne obaveze koje imate.

Na linku pogledajte raspored svih grupa

Također pogledajte i naš cjenik

Kontakt: info@studioone.hr ili 098 771 026

 

Upisi joga pilates Studio One

 

O nama:

Studio One nastao je 2009. godine s jednim glavnim ciljem – raditi ono što voliš, ono što te usrećuje i ono što te čini boljim čovjekom trudeći svo znanje prenijeti na sve ljude oko sebe. 

U konačnici, to i je bit joge: živjeti sada, osjetiti sadašnji trenutak i biti najbolja verzija sebe. Prvo smo krenuli samo s grupama joge koje je vodio Damir i koji je osnivač Studija. 

U prostranoj i prozračnoj dvorani duž koje se cijelom južnom stranom protežu prozori i balkoni dajući svakom kutku dovoljno svjetlosti i zraka, neophodnih da živimo, funkcioniramo i da se svakim svjesnim udahom osjećamo sve bolje. U Studio One ulagali smo posljednjih deset godina puno ljubavi da bismo danas s ponosom mogli reći da je ovo za nas i sve naše posjetitelje prava oaza i raj za vježbanje. Danas je Studio One i jedan od “najstarijih” studija joge i pilatesa u Splitu.

Prije deset godina Studio One krenuo je s tek dvije grupe, no potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla, a kako je rasla potražnja i vaša želja za nama tako smo rasli i mi. Usavršavali smo se, učili, zajedno prolazili kroz brojne avanture da bismo danas postali jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima. Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosu sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2019. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.

Izrasli smo i u edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

U Studiju danas održavamo redovite i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd).

Svi naši instruktori su educirani i posjeduju certificirane diplome različitih škola i fakulteta. Svaki dan smo tu za vas u Studiju One s 3-4 različite grupe u kojima možete prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu Hatha jogu te Vinyasa, Ashtanga i Yin jogu. U našoj oazi možete vježbati i klasični pilates, a upisom u naš Studio možete dolaziti na sve programe koji su u programu Studija (joga i pilates).

Vrata Studija One za vas su uvijek otvorena!

Vidimo se u Studiju!

Studio One