GONG kupka relax uz PUNI Mjesec – PROMJENA 15.4.SAMO u 18.30 h

TRAVANJ – ANĐEO MEĐU MJESECIMA! Vita Sacksvile

Poznata pjesnikinja Vita Sacksvile kaže da je travanj anđeo među mjesecima. Možda je to zato što je travanj pun blještave sunčane svjetlosti.Možda zato jer je ponovo buđenje obilježje ovog mjeseca.Vjerojatno je to razlog što se naš duh počinje dizati u visine!

Neka ova ljepota posebnosti travanjskoga darivanja uz Puni Mjesec,koji svojom kozmičkom energijom daje jaču moć kroz koju se naša namjera ostvaruje,a mi nastavljamo skladno i radosno razvijati svoje pravo JA, budeći se u vlastitoj ljepoti!

Mijenjanje je toliko prisutno u svim oblicima života. Mijenjaju se oblaci, mijenja se način razmišljanja, mijenja se način života. Od vibracije do vibracije smo drugačij Božanska energija sve pokreće i mjenja.-iz anđeoskih katica!
Mjenjamo se i mi,jer živimo u vremenu koje traži puno napora,prilagađavanja,jer smo duhovna i tjelesna bića.
“MIJENJATI sebe i suditi sebi je najteže.Ako to uspiješ, tada si pravi mudrac!”, Citat kraljice iz MALOG PRINCA.

PROMJENA neka su vaša namjera,vaše namjere, koje srcem usmjerite za sebe,a koja će utjecat na promjene bilo na fizičkoj,emocionalnoj,socijalnoj,mentalnoj razoni…Vaša namjera je snažna vibracija koja se uvijek nezaustavljivo širi do u beskraj! Učinimo to!!!
Budimo ZAJEDNO u ovo dobrodošlo travanjsko proljetno vrijeme, koje se rascvijetava i živi u mirisima,bojama,vibracijama !

 

DATUM I VRIJEME: 15.4., Nedjelja samo u 18.30 h
DVORANA: Studio ONE Gradišćanskih Hrvata 16, 21 000 SPLIT

MOLIM VAŠE PRIJAVE ČIM PRIJE, a najkasnije do ČETVRTKA 12.4., ODNOSNO DO POPUNJENA MJESTA!!!

PRIJAVITI SE možete isključivo na:

mail: milleny@net.hr

mob: 091 300 4025

MOLIM sve koji prvi put dolaze na susret, da u prijavi UPIŠU i svoj broj mobitela (radi moguće potrebnog kontakta). 

Predblagdanska GONG zvučna kupka

O GONGU:

Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um, regeneriraju stanice tijela. Osjećam o kao da smo spavali nekoliko sati.

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i čulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja.
Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka . Gong nas odvodi u osjeća j beztje lsnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Na&a mp;scaron ; se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralnosti.
Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:

  • probija tjelesne i duševne blokade;
  • obnavlja stanice tijela;
  • smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
  • osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
  •  povećava radost i samopuzdanje;
  • oslobađa od stresa i strahova;
  • uoblažava i preobražava stanja bolesti;
  • pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.

OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ, SLUŽBENOJ MEDICINI !!!