Valentinovu ususret GONG zvučna KUPKA-LJUBAV- pjesma Duše

Udruga GONG grupa Hrvatska objavljuje:

Valentinovu ususret GONG zvučna KUPKA-LJUBAV- pjesma Duše 11.2. Nedjelja SAMO U 18h

LJUBAV je pjesma Duše. Dozvolite da milijuni tih finih vibracija plešu cijelim vašim bićem!!!

Neka vas taj zanosni ples vodi u beskrajna prostranstva radosti, mira, sklada, dobrote, strpljivosti, suosjećanja, razumijevanja, opraštanja, blaženstva!!!

„Nemoj zbog nečeg nevažnog prekinuti vrpcu ljubavi jer jednom prekinuta, nikada više nije cijela – zauvijek ostaje čvor!!!“

(Izreka jednog sveca)

Svakog dana barem tri puta osjetite ushit u susretu s malim stvarima, dražesnim događanjima koja izazivaju radost u vama, koja potiču ljubav u vama i za sve oko vas.!

Bezbroj je toga oko vas…malih stvari, sićušnih događanja, situacija. U svojoj užurbanosti zastanite, pogledajte, prepoznajte. Možda je to cvijetak koji u travi čeka da ga primijetite ili psić koji radosno maše repićem uživajući u šetnji. Ili  prekrasan pogled na zalazak sunca ili njegovo provirivanje kroz oblake..ili je to susret iznenadni s dragom osobom…ili..ili. !!!

Vaša namjera neka je LJUBAV. Usmjerite je, pošaljite kome i gdje želite,…osobi, osobama u bilo kojoj prostornoj ili vremenskoj dimenziji. Pošaljite je gdje mislite da je potrebna. Vaša namjera je snažna vibracija koja se iz vašeg srčanog centra nezaustavljivo širi do u beskraj!

Učinimo to!!! BUDIMO ZAJEDNO u zagrljaju radosti i ljubavi našeg susreta !!!

DATUM I VRIJEME: 11.2., Nedjelja samo u 18 h
DVORANA: Studio ONE Gradišćanskih Hrvata 16, 21 000 SPLIT

MOLIM VAŠE PRIJAVE ČIM PRIJE, a najkasnije do ČETVRTKA,8.2., ODNOSNO DO POPUNJENA MJESTA!!!

PRIJAVITI SE možete isključivo na:

mail: milleny@net.hr

mob: 091 300 4025

MOLIM sve koji prvi put dolaze na susret, da u prijavi UPIŠU i svoj broj mobitela (radi moguće potrebnog kontakta). 

Zagrljaj-Vaša Milena

N A P O M E N A:  

AKO BUDE PREVIŠE PRIJAVLJENIH POSTOJI MOGUĆNOST ZA DVIJE GONG KUPKE. Tada vas kontaktiram.

Predblagdanska GONG zvučna kupka

O Gong kupki

Svaki naš dio,od stanice preko organa, do cijelog tijela, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira. Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi.

Holističko zvuk gongova Pluton, Jupiter, Mjesec sidreal, Wind gong, pjevaju i kristalne i tibetanske pjevajuće zdjele, kalimbo, shruti, neptunova školjka, mobili-koshi i shanti, ocean box, rain box, podržavaju to stanje.

GONG zvučna KUPKA je oblik meditacije u ležećem položaju.

Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU. Snaga i moć namjere je najučinkovitija u izmijenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.

Osoba ima osjećaj, kako holistički zvuk i vibracije gongova, kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju. U tijelo se uljeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.

U gong zvučnuj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

GONG JE GLOBALNI I UNIVERZALNI INSTRUMENT.


Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um, regeneriraju stanice tijela.. Osjećam o kao da smo spavali nekoliko sati.

Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruj e našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i čulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja.

Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka . Gong nas odvodi u osjećaj beztjelesnosti te nas oslobađa straha od smrti. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava.

Um se smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralnosti.

Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu.

Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:

  • probija tjelesne i duševne blokade;
  • obnavlja stanice tijela;
  • smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;
  • osposobljava za suočenje s životnim izazovima;
  •  povećava radost i samopuzdanje;
  • oslobađa od stresa i strahova;
  • uoblažava i preobražava stanja bolesti;
  • pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.

OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ,SLUŽBENOJ MEDICINI !!!

AKO VIŠE NE ŽELITE PRIMATI OBAVJESTI,MOLIM,POŠALJITE SVOJU NAMJERU!! !

Studio One team

Facebook stranica Studio One

Gong zvučna kupka Ljubav – pjesma Duše