Yin Yoga i Yoga Nidra radionica 29.10.2022.

Yin Yoga i Yoga Nidra radionica

Yin Yoga i Yoga Nidra radionica

S veseljem vas pozivamo na radionicu yin yoge i yoga nidre- radionica na kojoj ćete iskusiti duboko opuštanje, regeneraciju i ulazak u vlastiti unutarnji mir.
Prvi dio radionice posvetit ćemo yin yogi koja će pripremiti naše tijelo i um za duboko opuštanje koje slijedi u praksi yoga nidre.

Yin Yoga je meditativna, revitalizirajuća praksa u kojoj je naglasak na tihom, nježnom i polaganom načinu vježbanja yoga položaja. Yin yogom putujemo unutra, u prostor tišine, dajemo sebi dopuštenje da budemo prisutni, da promatramo i upoznajemo sebe.

Yin yoga će nam otvoriti prostor za uranjanje u yoga nidru, moćnu drevnu yoga tehniku dubokog svjesnog opuštanja. Nidra je vođena praksa koju radimo u ležećem položaju i koja nas vodi u stanje između budnosti i sna gdje postižemo duboko, iscjeljujuće fizičko, emotivno i mentalno opuštanje. Tehnika je specifična po tome što dopiremo do podsvjesnog uma gdje su skriveni naši obrasci ponašanja i impresije po kojima živimo svoj život. Ovom tehnikom možemo osloboditi i transformirati obrasce i navike koji nam više ne služe te iskusiti stanje potpunog mira.

Radionicu vodi naša yoga instruktorica Vanja Radonić, RYT500.

Vrijeme: 29. 10, subota od 17:00- 19:00 sati
Mjesto: Studio One, Gradišćanskih Hrvata 16
Cijena radionice: 150 kuna

Na radionici je moguće sudjelovati i online, putem Zoom-a.

Prijave: Vanja 095 8123 119, vanja@studioone.hr 

Yin Yoga i Yoga Nidra radionica