YOGA RETREAT u Jelsi na Hvaru od 01.07. – 08.07.2017.

Yoga Retreat Hvar Croatia

Yoga Retreat Hvar Croatia

Dragi naši, 

u Jelsi na Hvaru, najsunčanijem otoku Jadrana, održati će se sedmodnevni Yoga retreat u trajanju od 01.srpnja do 08. srpnja 2017. godine. 

Volite vježbati jogu, a želite nešto drugačije, inovativnije? Ili pak nikada niste vježbali jogu?

 Ovo je prava prilika da iskusite njenu nevjerovatnu čaroliju u sedmodnevnoj joga bajci u predivnoj Jelsi. Uronite i doživite potpuni mir uma na najsunčanijem otoku Jadrana. 

Istovremeno možete uživati u čarima predivnih plaža, čistog mora i netaknute prirode.

Download PDF >>

Nudimo vam

• zanimljiv i dinamičan 7-dnevni program vođen od strane iskusnog učitelja joge Damira Božinovića

• ugodan spoj vježbanja, opuštanja i edukacije

• smještaj u ugodnom ambijentu Adriatiq resorta Fontana **/****

• zdrava prehrana (vegetarijski, veganski i ostali meni)

• uz svakodnevnu vježbu joge upoznavanje i nekih novih disciplina

• meditacija na zanimljivim lokacijama

• uživanje u kristalnom moru, suncu i osamljenim plažama

O voditelju retreata: Damir Božinović rođen 1977 godine, dugogodišnji učitelj i praktikant joge. Jogu podučava devet godina, a prakticira svakodnevno od 1998. godine.  Damir se zaljubio u jogu u svom prvom susretu s njom i od tada je prakticira i prenosi drugima sa ljubavlju. Nakon toliko godina u jogi, stekao je veliko iskustvo kako jogu na najbolji način približiti svim ljudima bez obzira na dob i trenutno tjelesno stanje. Više o učitelju Damiru Božinoviću možete pročitati ovdje.

PROGRAM:

Tjedan će proteći u ugodnom druženju i zabavi. Družiti ćemo se na skrivenim lokacijama okruženi ljepotom netaknute prirode otoka na kojima ćemo svakodnevno prakticirati jogu i meditaciju. Razmjenjivati ćemo i razmišljanja o raznim aspektima života iz jogijske perspektive. Program će Vas osnažiti i potaknuti da u svakom trenutku svog svakodnevnog života ili jogijskog puta sjetite poziva iz dubine svog srca koji će vam zasigurno pokazati ispravan put kako ići dalje.

Tipičan dnevni raspored: nakon buđenja joga, meditacija, tehnike čišćenja, zatim doručak, slobodno jutro i popodne, predvečer filozofija joge i razgovori o jogi, nakon toga večernja meditacija, druženja, predavanja, pjevanja.

 Cijena programa: 1400 kn po osobi (ne uključujući smještaj i hranu)

Polaznicima Hatha Yoga teacher Training course škole ili učiteljima koji su završili kod nas školu posebne cijene.

Kontakt i informacije: 098 771 026 ili na info@studioone.hr

Molimo Vas da detaljne informacije o cijenama smještaja (u dvije i četiri zvjezdice) i ponudi hotela ADRIATIQ RESORT FONTANA pogledate OVDJE.

Pridružite nam se, oživite tijelo, um i dušu! Ovo neće biti samo još jedan obični praznik nego predivno životno iskustvo.