Zdravlje je moj đir – Sustipan-Zvončac-Split 30.9.2018.

Hatha yoga

S U S T I P A N

NEDJELJA, 30. RUJNA 2018.

15.00 – 16.00h 

Zdravlje je moj đir

Više o manifestaciji 

Javnozdravstvena manifestacija ‘Zdravlje je moj đir’ organizira se s ciljem okupljanja pružatelja usluga u domeni zdravlja, plesa i sporta: fitness prezentera, instruktora, stručnjaka i predavača koji mogu pomoći pojedincu održati i očuvati zdravlje.

Na dvije lokacije u gradu Splitu (Zvončac i Sustipan) održavat će se radionice, predavanja i treninzi uz aktivno sudjelovanje posjetitelja manifestacije kojima će sve ponuđeno biti besplatno.

Cilj Manifestacije je pomoći pojedincu održati i očuvati zdravlje!

Paralelno će biti postavljeni i reklamni štandovi institucija, udruga i tvrtki koje se bave zaštitom i unaprijeđenjem zdravlja. Na štandovima će se prezentirati njihov rad, dijeliti testeri i prodavati proizvodi iz asortimana.

Manifestacija se održava na dvije lokacije u Splitu: Zvončac i Sustipan.

Cjelokupni program prilagođen je za sve životne uzraste: djecu, adolescente, odrasle i treću životnu dob.

Više o manifestaciji pročitajte na web stranici.

Studio One team

Županijska liga protiv raka

Županijska liga protiv raka osnovana je 1967. godine kao nevladina, nestranačka, neprofitna i humanitarna udruga. Najstarija je udruga u Splitu i jedna od prvih u Hrvatskoj koja djeluje s ciljem zaštite zdravlja i smanjenja pojavnosti i smrtnosti bolesti raka, te zdravstvene edukacije stanovništva Splitsko-dalmatinske županije.

Od svog osnivanja do danas, uz stalnu suradnju s Hrvatskom ligom protiv raka i ostalim zdravstvenim i drugim institucijama, udrugama, državnim institucijama, lokalnom upravom i pravnim osobama, vrlo je aktivna na mnogim područjima, realizirajući kratkoročne i srednjoročne planove i programe. Okuplja brojne građane volontere, znanstvene djelatnike te stručne i društvene institucije u programima koji potpomažu aktivnosti zdravstvene službe u zaštiti stanovništva od bolesti.

Županijska liga protiv raka djeluje s ciljem zaštite zdravlja i smanjenja pojavnosti i smrtnosti bolesti raka, te zdravstvene edukacije stanovništva Splitsko-dalmatinske županije.

Glavni zadatak Lige je smanjiti pojavnost i smrtnost bolesti raka promicanjem zdravlja, prevencijom zloćudnih bolesti, otkrivanjem raka u fazi bez simptoma te zdravstvenom edukacijom stanovništva o mogućnostima primarne i sekundarne prevencije u Splitsko-dalmatinskoj županiji.