O nama

Prije deset godina Studio One krenuo je s tek dvije grupe, no potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima je neprestano rasla, a kako je rasla potražnja i vaša želja za nama tako smo rasli i mi. Usavršavali smo se, učili, zajedno prolazili kroz brojne avanture da bismo danas postali jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima.

Ponosni smo što je naš rad prepoznat i što polaznici imaju povjerenje u naš stručni tim čiji je broj također porastao zadnjih godina.

Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosu sa svakim polaznikom, sklapali smo prijateljstva i organizirali druženja te danas 2019. godine zbog kvalitetnog rada postali smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa ne samo u Splitu nego i šire.

Izrasli smo i u edukacijski centar u kojem se održava međunarodna škola za joga učitelje.

 

Svi naši instruktori su educirani i posjeduju certificirane diplome različitih škola i fakulteta.

U Studiju danas održavamo redovite i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd).

Svi naši instruktori su educirani i posjeduju certificirane diplome različitih škola i fakulteta.

Svaki dan smo tu za vas u Studiju One s 3-4 različite grupe u kojima možete prakticirati cjelovitu, izvornu i autentičnu jogu te Vinyasa jogu. U našoj oazi možete vježbati i klasični pilates, a upisom u naš Studio možete dolaziti na sve programe koji su u programu Studija (joga i pilates).

Vrata Studija One za vas su uvijek otvorena!

Rado ćemo podijeliti s vama našu  ljubav i strast prema vježbanju, jogi i pilatesu. U konačnici, rado ćemo podijeliti s vama i ljubav i strast prema samom životu.

 

Pilates instruktorice i joga učitelji Studio One Split