O nama

Studio-One-Team-Yoga-Pilates-Split-Croatia

Studio One – studio za jogu i pilates

Mjesto za vaše slobodne trenutke, vježbu, opuštanje i osobni razvoj.

Studio One nastao je 2009. godine s jednim glavnim ciljem – raditi ono što volimo i u što vjerujemo. Gradili smo Studio na kvaliteti i individualnom odnosu sa svakim polaznikom, sklapali prijateljstva i organizirali druženja.

Počeli smo s dvije grupe, no potražnja za vježbanjem i dodatnim terminima neprestano je rasla. Kako je rasla vaša želja da vježbate upravo s nama, tako smo rasli i mi. Usavršavali smo se, učili, zajedno prolazili kroz brojne avanture da bismo danas postali jedna velika obitelj i dom za jogu i pilates brojnim vježbačima. 

Danas smo jedan od najvećih centara joge i pilatesa u Hrvatskoj. Rezultat ulaganja ljubavi današnja je oaza vježbanja u koju je izrastao Studio One. 

Zajedno smo gradili međusobno povjerenje i zajedno smo rasli. Izrasli smo i u edukacijski centar u kojem se održava škola za instruktore joge i pilatesa. U Studiju danas održavamo redovito i sve vrste masaža i razne naturopatske programe (bachovu cvjetnu terapiju, iridologiju itd). Svi naši instruktori educirani su na različitim školama i fakultetima. 

Predstavljamo vam naše instruktore

 

Instruktori – Studio One Split