PRVA novogodišnja GONG zvučna KUPKA – ODA ŽIVOTU Nedjelja 14.1.SAMO U 18h

Predblagdanska GONG zvučna kupka

Udruga GONG grupa Hrvatska objavljuje:
 

Dragi i poštovani prijatelji gonga ! 
… I STIGLA JE još jedna NOVA…Neka je tu….U SVJETLU MIRA I LJUBAVI – NA PUTU SVEGA ŠTO NAS OČEKUJE II!
NEKA OVI SJEČANJSKI SUSRETI IMAJU POSEBNO MJESTO U VAŠEM I MOM SRCU I!! 
VJERUJEM DA STE SPREMNI OČARANO SLUŠATI GONGOVU PJESMU KOJA ĆE NAS ODVESTI DO LJEPOTE U SEBI I!! …U POTRAZI ZA LJEPOTOM ….. I baš ta ljubav, u meni je održavala Iskru čežnje za ljepotom, a ljepota je tako strpljivo čekala da shvatim… 

Ljepota je bila oko mene, u svim oblicima, okusima, bojama..  Bila je pokret….bila je dodir… Čekala je…Čekala je tako strpljivo ..,čekala da je shvatim….. A ja..bijah slijepa. Ljepota je bila u mom oku,sasvim dovoljna, sasvim jasna, da svijet oko mene postane bajka..I!!! Neskromna u svojm traženju,ZABORAVIH DA JE LJEPOTA U MENI I!! ……Zahvalnost jednoj divnoj Ljilani što mi pokloni ovu ljepotu u stihovima…,a ja  ih podjelih s vama. Zahvalnost što ste za mene  i Vi DIO TE LJEPOTE!!!

Imate priliku i ovaj put,SEBI POKLONITI dar.. ili ..dragom prijatelju, prijateljici…,nekom koga volite…,dar uz gongovu pjesmu i predah u čarima naših trenutaka..! 

Trebate samo željeti, odlučiti i doći ! Dobrodošli ste svi!.Vidjeti Vas je radost !ZBOG VAS SAM TU! S ljubavlju – Vaša Milena !

I ovu Vašu NOVOGODIŠNJU NAMJERU usmjerite prema sebi…ili,Vašim bližnjima….ili,važnim osobama u Vašem životu….za ravnotežu i boljitak na fizičkoj,emocionalnoj,mentalnoj razini….i na razini Duše..ZA VRIJEME PRED VAMA !! BUDIMO  JOŠ JEDNOM ZAJEDNO !!!

 
MOLIM VAŠE PRIJAVE ČIM PRIJE,najkasnije do ČETVRTKA 11.1.. odnosno DO POPUNJENA MJESTA!!!

PRIJAVITI SE možete isključivo na:  milleny@net.hr 

ili na moj mob. 091 300 4025 i  091 91 99 435 .


MOLIM sve koji prvi put dolaze na susret,da u prijavi upišu i svoj broj mobitela (radi moguće potrebno kontakta).

DATUM I VRIJEME……….14.1.Nedjelja SAMO u 18 h
Dvorana – STUDIO ONE Gradišćanskih hrvata 16
                                            

 

O GONG KUPKI

Svaki naš dio,od stanice preko organa,do cijelog tijela,ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira. Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi.
Holističko zvuk gongova-Pluton,Jupiter,Mjesec sidreal,Wind gong,pjevaju i kristalne i tibetanske pjevajuće zdjele,kalimbo,shruti,neptunova školjka,mobili-koshi i shanti,ocean box,rain box …,podržavaju to stanje.


GONG zvučna KUPKA je oblik meditacije u ležećem položaju.

Na početku gong kupke osoba ima NAMJERU.Snaga i moć namjere je najućinkovitija u izmjenjenim stanjima svijesti.To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.

Osoba ima osjećaj,kako holistički zvuk i vibracije gon g ova,kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova,odnose strahove,energetske blokade,a traume i bolesti se ublažavaju,bri&a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;sc aron;u.. U tijelo se uljeva samopouzdanje,mir i univerzalna ljubav.

U gong zvučnuj kupki mogu učestvovati svi,nebitno o godinama,jeziku komunikacije,religiji,boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

GONG JE GLOBALNI I UNIVERZALNI INSTRUMENT. 
Tijekom gong kupke-meditacije,umiruje se um, regeneriraju stanice tijela..Osjećamo kao da smo spavali nekoliko sati. Ključ gongove specifične rezonance je u tom što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalo proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo da slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruje našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i ćulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja.
Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osje ćaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka . Gong nas odvodi u osjećaj beztjelsnosti te nas oslobađa straha od sm rti. Omoguća va nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Na&a mp;scaron ; se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. Pospješuje se proces popravljanja DNK meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi rege neracije pomlađivanje, a osobni ego postiže stanj e ne utralosti.


Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu. Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:


-probija tjelesne i duševne blokade;

-obnavlja stanice tijela;

-smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje;

-osposobljava za suočenje s životnim izazovima;

– povećava radost i samopuzdanje;

-oslobađa od stresa i strahova;

-uoblažava i preobražava stanja bolesti;

-pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta.


 OVAJ ZVUČNI DOŽIVLJAJ NIJE NADOMJESTAK KLASIČNOJ,SLUŽBENOJ MEDICINI !!! 

                                                               Zagrljaj-Vaša Milena


DOPUNA –  SAMO AKO BUDE PREVIŠE PRIJAVLJENIH-POSTOJI MOGUĆNOST ZA DVIJE GONG KUPKE.