Online upisi i raspored Joga Pilates Studio One

Dragi svi,

otvoreni su upisi za sve grupe joge i pilatesa. Prvi sat je besplatan. Imamo mogućnost ONLINE joge i pilatesa. Pozivamo vas da nam se pridružite u terminu koji vam najbolje odgovara (moguća je i kombinacija različitih tjednih termina, kao i joge i pilatesa te Online vježbanje i vježbanje u dvorani).

Predbilježba za grupe u Studiju je obavezna. Svaka grupa ima određen broj polaznika kako bi provodili sve preporuke HZJZ i održavali međusobni razmak. Preporučamo da se na vrijeme zapišete u grupe u koje ćete dolaziti radi ograničenog broja mjesta. 

Preporučamo da nosite svoje prostirke ako ih imate (Studio ih ima dovoljno) i ručnik. 

U tablici ispod pogledajte raspored. Predbilježbe na info@studioone.hr i 098771026 (dovoljno poslati sms i whatspp poruku  s napomenom u koju grupu se želite predbilježiti)!

Veselimo se vidjeti vas!

Sve informacije za Online satove pročitajte OVDJE.

Radujemo se zajedničkom vježbanju!

  

MJESEČNA ČLANARINA I CJENIK:

Mjesečne članarine i cijene možete pogledati u OVDJE.

Vaša mjesečna članarina vrijedi od dana Vašeg drugog dolaska (prvi sat koji plaćate) do istog datuma u slijedećem mjesecu. Za taj period dobijete odgovarajući broj dolazaka u mjesecu ovisno o mjesečnoj članarini. 

EVIDENCIJSKA KARTICA:

Prilikom upisa u Studio dobivate evidencijski privjesak/karticu (30,00kn) s kojom evidentirate svoje dolaske. Ne odnosi se na Online vježbanje.

MULTISPORT KARTICE:

Svi članovi koji koriste Multisport kartice trebaju se najaviti za prvi dolazak radi informacija o popunjenosti grupa. Ne odnosi se na Online vježbanje.

NAPOMENA:

 U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javite se instruktoru prije sata.

Za dodatne informacije možete poslati mail na info@studioone.hr kao i nazvati na 098 771 026.

Studio One team

Facebook stranica Studio One

Upisi joga pilates Studio One Split