Upisi i raspored – Yoga Pilates Split Studio One

INFORMACIJE O UPISIMA:

U tijeku su upisi za sve grupe joge i pilatesa. U tablici ispod možete vidjeti i jesenski raspored grupa koji počinje 12.9.2022. godine. Pored svake grupe stoji datum početka iste.

Prvi probni sat je besplatan. U slučaju da ne stižete u Studio, vježbati možete i Online. Možete kombinirati grupe joge i pilatesa.

Predbilježba za grupe za jesenski raspored je potrebna. Za predbilježbu grupe dovoljno je poslati sms, whatspp ili e-mail poruku. Ukoliko nas želiš kontaktirati za bilo koja pitanja možeš to učiniti na info@studioone.hr ili na +385 98771026.

Preporučamo da ponesete svoj ručnik i svoju prostirku ako je imate (Studio ima dovoljno kvalitetnih joga prostirki). 

Prilikom upisa u Studio dobiva se evidencijski privjesak/karticu (30,00kn) s kojim se evidentiraju dolasci. Ne odnosi se na Online vježbanje.

CJENIK:

Cjenik pogledajte ovdje na linku

NAPOMENA:

Grupu Aerial i Yin Yang joge nije moguće kombinirati s ostalim grupama. Upisi se vrše posebno za navedene grupe, a grupa Aerial joge ima i svoj cjenik. U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javite se instruktoru prije sata. Za dodatne informacije možete poslati mail na info@studioone.hr kao i nazvati na 098 771 026.

Veselimo se vašem dolasku!

Radujemo se zajedničkom vježbanju!