Upisi i raspored – Yoga Pilates Split Studio One

INFORMACIJE O UPISIMA:

🧘‍♀️🧘‍♂️ Upisi u tijeku na sve grupe Joge i Pilatesa u našem Studiju 🧘‍♀️🧘‍♂️

📅🕒 Raspored grupa pogledajte u tablici ispod. 

🆓 Besplatan Probni Sat!

Upisati se možete na jogu i pilates ili možete kombinirati oboje. Također možete kombinirati jutarnje i popodnevne termine. Upisom možete dolaziti na sve programe koji se održavaju u Studiju. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni vježbač, imamo grupe prilagođene vašem iskustvu.

PREDBILJEŽBA ZA GRUPE:

Predbilježba na grupe nije potrebna. Samo dođite u terminu koji vam odgovara (osim u grupama koje su u rasporedu navedene da su popunjene).

Ako imate dodatna pitanja dovoljno je da nam se obratite putem sms-a, whatspp-a na 098771026 ili e-mail porukom na: info@studioone.hr 

LISTE ČEKANJA ZA GRUPE PILATESA: Grupe pilatesa od ponedjeljka do petka u 18 sati te utorak i četvrtak u 20.30 sati su popunjene. Uveli smo Liste čekanja za navedene grupe. Možete se zapisati u grupu u koju bi željeli dolaziti. Na tjednoj bazi ćemo vam se javljati u slučaju da se neko mjesto oslobodi.

Ukoliko želite već krenuti na neku od grupa pilatesa to možete kroz jutro utorak i četvrtak u 8.30 sati ili u subotu u 18 sati. Nakon toga čim se neko slobodno mjesto otvori u popunjenim grupama ubacimo vas.

MULTISPORT: Predbilježna također nije potrebna. Za Multisport korisnike otvorene su sve grupe u kojima ima mjesta. U slučaju popunjenosti istih Multisport korisnici će biti obaviješteni na vrijeme.  

CJENIK:

Cjenik pogledajte ovdje na linku

NAPOMENA:

PARKING – preporuka je Kauflanda garaža gdje su 2 sata besplatna. Garaža je udaljena od Studija oko 100 metara.

Preporučamo da ponesete svoj ručnik i svoju prostirku ako je imate (Studio ima dovoljno kvalitetnih joga prostirki). Prilikom upisa u Studio dobiva se evidencijski privjesak ili kartica (5 eura) s kojima se evidentiraju dolasci.

U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema javite se instruktoru prije sata. 

Veselimo se vašem dolasku!

RASPORED GRUPA:

  

 

🌟 Što Vas očekuje? 🌟

✅ Raznolike grupe: bez obzira jeste li početnik ili iskusni vježbač, imamo grupe prilagođene vašem iskustvu.
✅ Stručni instruktori: naš tim iskusnih instruktora vodit će vas kroz vježbe s pažnjom prema vašim potrebama.
✅ Fleksibilnost: kombinirajte grupe i termine kako vama osobno odgovara. Kombinirajte grupe u Studiju s Online terminima kako biste prilagodili vježbanje svom rasporedu.
✅ Besplatan probni sat: Pružamo vam priliku da isprobate jedan od naših satova bez ikakve obveze i osjetite atmosferu u našem Studiju.