Vanja Radonić – 500 RYT instruktorica yoge

Vanja RAdonić Yoga Studio One Split

Vanja Radonić – 500 RYT instruktorica yoge

Rođena sam 15.9.1982. godine u Zagrebu gdje sam i diplomirala na Grafičkom fakultetu.
2006. godine selim se u Split gdje sam po prvi puta došla u kontakt s hatha yogom i ubrzo nakon tada yoga postaje nerazdvojni dio mojeg života. Kasnije sam se susrela i s vinyasa yoga stilom u koji sam se zaljubila i to je od tada postala moja redovna praksa.

Svoju praksu sam počela produbljivati 2015. godine kada sam započela dvogodišnji program edukacije za yoga učitelje te završetkom istog postala cerificirani yoga učitelj. 2018. godine završavam i školu za instruktora pilatesa i yoge koju organizira Studio One.

Nakon toga počinjem redovno voditi svoje satove yoge, a radim i kao asistent u organizaciji retreata i 300 satne škole za učitelje.
Nastavljam se dalje educirati, produbljujem znanje vinyasa yoge s Doug Swensonom, učim yin yogu i završavam školu ashtanga yoge u Splitu. Također, dodatno se educiram kroz razne radionice.

Moja osobna praksa je praksa meditacije, pranayame te vinyasa yoge, slow flow i yin yoge. Satovi koje vodim su polaganog ritma, s elementima slow flow i yin yoge, a naglasak stavljam na povezivanje s dahom, povlačenje pažnje prema unutra, opuštanje i meditativni pristup.