Žana Ujević – učiteljica joge

Žana Ujević Joga SplitRođena 30.08.1976. godine u Splitu. Po zanimanju je ekonomski tehničar. Većinu slobodnog vremena rekreativno se bavila sportom, teretanom, ali najviše je privlači sve vezano za boravak u prirodi kao što je planinarenje, trčanje, plivanje, biciklizam…

S jogom se susrela prije desetak godina i od onda je njen istinski pobornik. Pohađala je satove i radionice joge u svakodnevnom životu, Ashtange, Vinyasa flow, Zen joge, ali potpuno se pronašla baš u Hatha jogi. Joga se jednostavno uklopila u svaki aspekt njenog života i redovno je prakticira.

Završila je “International Hatha Yoga Teacher Training Course” 2016. godine pod vodstvom Sri Rajeshija, učitelja iz poznate Biharske škole joge iz Indije i Damira Božinovića, učitelja joge i voditelja Studija One, te dobila certifikat od instituta za jogu “Yoga Sadhana Seva Trust”. Hatha joga je njezina velika ljubav, istinski je osjeća na duhovnom i fizičkom nivou i uživa u svakom novom satu kako prakticirajući tako i podučavajući.

Žana Ujević Joga Studio One Split

Studio One team