Yin Yang Flow spaja dva stila yoge unutar jedne prakse – yin yogu, pasivan i nježan stil u kojem se položaji zadržavaju duže vrijeme i yang, dinamični stil u kojem povezujemo pokret i dah.
Yin pristupom vježbanju djelujemo na zglobove, vezivna i dubinska tkiva, povećavamo fleksibilnost, cirkulaciju i protok energije u tijelu.
Yang pristupom kroz kreativne, dinamične sljedove povečavamo snagu i izdržljivost.
Ovakvom praksom stimuliramo protok energije, dovodimo tijelo i um u balans, djelujemo na mobilnost zglobova i na vezivna tkiva, umirujemo um i uklanjamo napetosti iz tijela. Praksu zaokružujemo pranayamom, meditacijom i opuštanjem na kraju sata.

Ovaj sat subotom drže budući instruktori joge u sklopu „Poligona za učenje joge“. Budući instruktori su polaznici naše škole joge.

Poligon im služi za učenje i vođenje satova joge. Svi polaznici Studija su dobrodošli i na ovaj sat. 

Budućim učiteljima je potrebna praksa, a po završetku školovanja dobivaju se dvije diploma. Jedna je priznata od „Ministarstva znanosti i obrazovanja“ i upisuje se u radnu knjižicu, dok se druga dobiva od Yoga Alliance RYT200. Škola je krenula u 10 mjesecu 2021. godine i završava u svibnju 2022. godine.